Mörker..

Idag åkte vi till Hebu Skulle lämna Hampus där på badhuset kalas han skulle på..
OCh medans han var där åkte vi till Karlssons för att handla lite rengöringsgrejjer och annat.
När vi kom dit hade hela Morgongåva tydligen strömavbrott så det blev faktiskt en ganska häftig shoppningrunda en stund..Vi fick 2 ficklampor jimmy drog iväg till Heby för att hämta kontanter så där gick jag o janina runt i mörkret hahaha..Men vi blev halvblinda sen när lyset helt plötsligt slogs på..Men en kul grejj och att man ens fick komma in va konstigt..Tänk hur mycket vissa kunde ha snott...Inge larm inget..

JAg hittade en sån söt sak!!! En mugg jätte bra helt o hållet spillfri till Sammie..Tydligen tänkte Janina på samma sak! för hon köpte för sina sista pengar en sån här mugg också till Sammie! söta lilla unge! Jag visste inte att hon köpt en för hon gick före...
Min är den gröna den oranga köpte Janina :) fanns i alla färger och för tjejer med..
Så söta..79 spänn bara..

Sen köpte jag en sån där förvaringslåda till Connie..Ganska srot fick i 3 påsar med hundmat i den..Ser ut inuti som en fisklåda..så jag tog bara bort överdelen så den andvänder jag som foderlåda..Små söta hundar på den också..Och perfekt förslutning på den tar inte så mycket plats i skafferiet heller...

Nu på kvällen har jag haft besök av fina Johanna ett par timmar..Så himla kul att babbla bort lite tid med henne allt från mat till film snackar man om tiden bara flyger iväg :)

Här kommer ett recept också som hon ville ha! Vill så gärna att nån annan prövar detta har gett ut det till m¨nga jag känner men fan ingen vill pröva och ändåså är det så billigt och så himla gott!!

Men här komemr det Johanna säg till mig sen bara vad dom tyckte..

Min mors Ungerska kyckling gryta,,

ca 5 personer

2 paprikor gröna
1 lök
paprikapulver
3 dl gräddfil
1 kyckling helt färsk men går med fryst bara längre koktid..
grillkrydda
köttbuljong eller hönsbuljong

Koka kycklingen ca 40-50 min tinad längre för fryst..
Behåll vattnet! den blir själva soppan..
dela kycklingen i småbitar behåll benen om ni vill jag brukar göra det..men en smaksak är det..
hacka lök och parika fräs det i margarin en stund häll det sen med kycklingbitarna i kycklingvattnet..
låt koka upp och koka i en 15-20 min..Ha i samtidigt som kokningen grillkrydda efter smak och lite curry höll jag på att glömma ju! hacka i buljongen och ha i ca en halvburk paprikapulver..ska vara mycket paprikapulver..Koka upp..
under tiden koka makaroner (jag äter med makaroner)  men passar säkert till ris eller nått annat :)
I slutet har ni gräddfilen och japp! det skär sig men ska vara så..koka en liten stund..

servera nu erat härligt röda och vita.... jag gör ju detta i kastrull för att slippa disk men ni kan säkert göra i ugnen,Hur som helst blir det super gott!! Lite lite starkt ska det vara men ÅHHHH så gott det är!

Nu ska jag lägga mig och kolla på film!
bye bye




Kommentarer
Postat av: Johanna

Jätte tack ska prova den någon dag. Lovar att tala om hur den mottas här hemma. Diggade pipmuggarna, grymt coola...

2010-03-21 @ 22:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0