Urladdning..

Igår var jag och Jimmy på möte allt började så otroligt bra sen började vi prata om ja,,samlevnad då bara brast det trodde jag skulle gråta lungorna ur mig belv helt chockad av alla minnen som flimmrade förbi så äckligt så hemskt så mycket...
Kunde knappt andas så mycket brast det..
Jag kände mig så bortgjord...

Jag kan ärligt säga att innan jag träffa Jimmy så har jag aldrig aldrig haft (sex) på ett bra sätt alltså ett sätt som är bra för själen (svårt att förklara)
det är därför som jag är så enormt blyg inför jimmy och han har alltid skrattat åt mina saker som jag har för mig..Han vet att jag aldrig skulle visa mig naken ALDRIG! men ibland blir han bra trött på mig när han råkar öppna badrumsdörren och en schampoo flaska kommer mot hans ansikte :/

Det va ett otroligt kraftfullt möte igår så mycket rann ur mig och knappt behövde jag säga något alla förstod ändå och det kändes så skönt...
Jag har ett speciellt förhållande med närhet i alla fall utåt inått är jag en otroligt känslomässig människa älskar att älska är mitt motto..

Jimmy vet det men när han sa igår att ibland är jag som en sten så han blir osäker,,Det gjorde mig så ledsen för jag menar inte att vara avvisande eller kall Jimmy är halva mitt jag han är grunden till allt fint som finns för mig och i framtiden..

Jag kommer nu få en kvinna att prata med på kedjan för att ha en man att prata om allt detta med känns inte rätt men jag gillar det inte..
Fråga han också vad ska detta kunna hjälpa mig? Jag har förträngt så otroligt mycket och ibland flimmrar det förbi och det känns som att bli skjuten,,Är jag hemma kan jag hantera det med att städa laga mat eller nått annat men där kan jag inte hejda mig alls verkar det som..

Men konstigt nog kändes det så skönt efteråt jag kände mig lätt men helt slut tom i skallen på nått sätt men skämdes samtidigt..var så räd att Jimmy skulle ta upp nått av just den delen när vi gick ut men gud så den mannen känner mig! Han visste att jag skämdes så han tog inte upp nått...Det kommer nog..

Igår kväll va underbar fick sånna ahaupplevelser jag och Jimmy satt och prata om allt mellan himmel jord..
Allt från allvarliga saker till roliga...

Han erkände till och med att vi kvinnor måste ju ha ett helvet? Mens föda barn ägglossning vestibulit mm mm..Sen skulle han räkna upp vad männen går igenpom hahaha..
Alltså varje månad men han hitta inget *S*

Att se han sitta på golvet framför mig är så fint så ärligt! Jag sitter ju bänkad under fläkten röker som en galning när vi börjar babbla...
Har jag verkligen varit så ensam i mig själv så många år? Vart var jag med exet då? var jag aldrig lycklig? var han aldrig lycklig?
Tankar tankar....

Många tycker inte om min ärlighet i denna blogg men vet ni! Det skiter jag i! Jag står för allt mina ord mina tankar!

Läs och njut istället..plocka ur vad allt vad ni kan från vad jag skriver vänd det till nått illa eller nått gott spring till grannen så skallen glöder och lungorna svider och berätta :)
Då vet jag i alla fall att ni bryr er att ni trots allt finner mig intressant det värmer på sitt eget lilla konstiga sätt...

Nu ska jag och sam ta en liten mysstund..promenad sen ska ska vi kolla busstider till älskade vicky!

Ha det gött!

Viva la viking..

ja usch ja..va på kryssning från frean till lördan och herre gud så vattnet tog på mina ben hahaha..

Men kul var det så skönt att få komma bort och slippa att bara få vara mamma städerska och ja allt det där tråkiga..
Men så jag saknade alla..dagen efter funderade jag på att ro själv båten iland kändes som att man aldrig fick komma hem ju!
Väl hemma fick jag en chock..Smög in för att överraska Sammie stannade och lyssnade på Jimmy som sjöng hahaha så gulligt..
Sen när jag ser Sam så är han alldeles blåslagen..

Stora skrapsår på huvet en bula och blåmärke mitt på pannan och ett litet jack uner hakan som också blev ett bett på tungan fick jag höra.. MAMMAS STACKARE::Det första jag sa är att jag kommer aldrig mer lämna han..Men sen berätta Jimmy då kom det bara ett aha..
Ungen är ju alrig still inte en sekund *S* Så han han ramlat på gruset med ksallen före sen ramlat med pannan före på badrumsgolvet det med hakan och tungan kom jag inte ihåg..
Mammas lilla busklant..
hahaha Sam spexa framför kameran igår när Jimmy tog kort..

Och här spökar han för fullt!


Och här är jag i mitt esse! hahaha..
Japp! Och karaoke blev det i massor hahaha..
Nej efter detta så kan jag hålla mig hemma i 10 år..Fick verkligen släppa loss och jag behövde det..Vissa saker har varit så otroligt tungt...Men så härligt att se framtiden med dom man älskar och veta att dom älskar mig...

Ha det gott alla fina...stora kramar

Dessa förkylningar!

på löpande band..Hatar det..Jag som stor rökare får lungorna direkt utslagna (får skylla mig själv) Men inte så lätt dom flesta rökare vet vd jag pratar om hahaha...

Har börjar komma igång lite i alla fall men avskyr att städningen kommer lite på efterkälken men jag orkar helt enkelt inte..Efter jag dammsugit får jag sitta som en ko med andnöd för att lungorna ska komma ikapp..Är det värt det? SÅKLART INTE! Men så svårt..Lär nog ta mycket innan jag fimpar ser ingen andledning som sagt vare sig ekonomiskt eller hälsomässigt..Men det kommer nog...

Sams inskolning går skitbra bara jag som är nojjig..denna vecka har Jimmy fått tagit tag i den eftersom jag är dålig Sammie stortrivs bland dom stora barnen och idag blev det Bellanderska ska bli kul och få höra hur allt gick med nu mera vuxna och mycket mera barn..

Sammie har ju lite svårt för små barn hahaha han tittar på dom som att om vore utomjordingar men det har ju med syskonen att göra han är helt enkelt van vid hårdare tag och lite *större* lekar...
Goa fina sammie...
Imorgon ska jag lämna lite kläder och blöjjor..

Janina firades igår..Lilla tösen har blivit stor! Och med en chockad mamma halv 12 på natten...
Hon fick glass och sen 2 st figurer från toy story 3 filmen :)
Men jag har svårt känns jätte jobbigt..Janina tar det så otroligt bra! Och ändåså fyllde hon ju 10 bara den 18 juni..Min Fina tös *snyft*

Ja ni det händer saker hela tiden barnen flyger iväg och får sina egna fina mogna ideer Tom är så långt framme i sitt liv så man står bara och ler över hur stolt han gör oss..
Han inställningar är så fina så skönt och veta att han verkligen tänker innan han gör..Satt ocg pratade me Jimmy häromdagen och jag tror nog att jag aldrig kommer behöva springa på stan för att leta efter Tom eller oroa mig över roger eller sprit..
Känns så skönt..

Janina tror jag kommer ha mycket av mig i sig utan det destruktiva..Min tjej har skinn på näsan så det räcker och blir över! Så ingen kommer nog kunna göra illa henne utan att få på fan av henne :)
Hon gillar äventyr men vi får se man ska aldrig säga aldrig...

Nej nu ska jag upp och kolla igenom alla dvd apparater som verkar ge upp! blir tokig sen förra vintern har 4 gått sönder..Jag kan inte vara utan dvd film är ju mitt liv..grrrrrrr...

Ha det gott alla....Stora kramar till fina Maria me familj! Och stora kramar till viktoria!

Överkänslig..

Har blivit så himla känslig..Så förlåt för att jag börja smågråta idag maria...
Ibland så är jag lite off men så jobbigt att höra och se när andra lider..
MEn jag finns alltid för dig! och jag orkar alltid med dig så tveka aldrig..
Men förlåt igen för att man är som man är :/

Nog om det..Sitter och svettas som en finskbastu korv i stekpannan..Det är väl sjukan som ska ut ur kroppen..Janina är helt däckad inte mycket damen sov inatt..
Vaknade av att det lät uppe i hallen föröskte väcka Jimmy för jag blev skiträdd (som att han vakna då) ne..
Men till slut hörde jag janina hosta i duschen lillgumman..
Så rolig start för henne hemma första dagen när skolan börjar..

Sammie börjar bli sitt vanliga jag så imorgon börjar inskolningen igen men Jimmy får ta det tills jag blir lite bättre
slipper man smitta exakt alla där också..

Bäntar strax besök kl 1 så måste plocka lite innan..ser ut som det gör här hemma men jag är fan sjuk så det får vara så..

Nej dags att ta tag i disken..usch usch...Slapphetens gudinna är jag när jag itne orkar stoppa disken i diskmaskinen hahaha...

HA det fint alla

Urk på burk!

Känner mig som ett 100årigt utedass!

Förkylningen bröt ut ordentligt inatt feber och andnings svårigheter..
Men andningen får jag skylla mig själv med är ju stor rökare tyvärr..
 Vaknade 3 inatt av att jag sa badkarsplopp till Jimmy och han höll mig i handen..Blev skitsur och gick ner och koka kaffe..Men sen berätta han att jag tydligen hade drömt en hel del hemskt för jag hade skrikit nått om att jag inte ville hamna i badkaret :/ typiska feberdrömmar..

Har mest legat uppe men tröttnade är svårt att koppla av när man hör barnen här nere prata och skratta känns som att man missar nått...
Så jag gick ner dammsög lite i den mån jag orka sen blev det gos i soffan..

VAr över hos mor på morgonen och Kaj kom ner och visade en massa bilder från fester och sen bilder från mammas och pappas (bröllop) Dom gifte sig ju på sjukhuskyrkan eftersom pappa var så dålig och gudars vad ont jag fick i hjärtat av att se han saknaden är enorm efter han,,Speciellt efter jag hade fiskat, innan pappa blev för dålig så satt han i den båten med syster och hennes karl..Han kanske satt där jag satt..

Att se han på bild gör fortfarande så ont man känner hur man stelnar till på en gång och blir ledsen..MAn vill inte det man vill bli glad av att minnas han,Undrar när man kan göra det?

Fina Pappa...

Nej nu är det dags att sluta skriva annars deppar man bara ner sig ska nog ta och mysa med Jimmy och bara njuta av hans värme och trygghet...Kärlek..

Ha det fint alla...




Har äntligen fått en!

Har äntligen fått en egen laptop! Jippie! Så himla skönt att slippa dela dator  med Jimmy och sen att man kan ta med sig den överallt..Lovley!¨

Gud så lång tid det tar emellan att jag skriver men som jag skrev förut har inte nån speciell lust faktiskt sen händer det inte så mycket..eller jo det gör det men vill inte ta upp det här..Och eftersom jag itne skriver om det så känns det itne som att jag har nått att skriva om..

JAg och Jimmy var på Kedjan (beroendemottagningen) gick så himla bra så himla skönt att få bara prata ut om allt..Både jag och Jimmy grät och munnen gick i ett på oss båda :) Vi var helt slut sen när vi gick därifrån men OJ! så lättade vi kände oss..

Jimmy fick äntligen få höra det som jag haft så svårt att säga och jag fick höra det som jimmy velat sagt allt kändes helt underbart!
Tänk vilken tur jag har som har Jimmy och tänk vad många måste hela tiden snacka om oss! Deras roliga daignoser på vårat förhållande verkar aldrig ta slut..
Fattar dom inte att alla dörrar är öppna här? JAg och Jimmy pratar om allt men ändåså ska vissa tro att han bara står som en nolla och inte fattar nått...

Vi gör allt tillsammans han finns för mig i vått och torrt och jag finns för han ..Det kallas kärlek och att älska varandra...

Men så länge jag heter Krans så kommer nog snacket gå ;) JAg är för vissa den eviga elaka knarkande fula feta oseriösa oärliga Pilla..Men och...För min Jimmy är jag bara Pilla och för mina barn är jag bara en mamma och det är vad dom tycker som spelar roll!

Opsi! blev lite där..Men blir bara så trött sala mentaliteten är ju för härlig :) Eller så gör jag den härlig?

Nej nu ska jag fortsätta surfa runt med min nya fina underbara lappis..Jag kan gå upp med den kan ta den med mig på skithuset kan bada med den laga mat med..suck..Kan gör allt *kär* hahaha

Ha en toppen helg alla!!!

RSS 2.0