Janina surprise!

Köpte ny bokhylla i frdags idag ska Janina rum fixas :) en lien överraskning till min prinsessa..
Äntligen ska man få bort lite grejjer från hennes golv OCh alla hennes filmer *suck* Tyvärr är det ju mitt fel hahaha jag samlar ju filmer så oftast köper jag 4-5 st varje månad..Men nu är det bra mycket märker jag..

Men vi får se fint kommer hon få i alla fall...

Tänk vad tiden har gått fort? Fick en sån där flashback när mitt ex gick med barn en i fredags..JAg är ju sån som aldrig släpper mitt förflutna..Eller jag kan inte..det är ju det som gör att jag inte vill tillbaka, Allt hemskt alla tankar min sjuka del kallar jag det..
Ibland kommer den fram men tack o lov för Jimmy och barnen..
Hemskt att säga men ett tag betyde inte barnen nått för mig inte ett dugg..När man skadade sig själv på alla olika sätt så sa alla alltid, tänk på barnen tänk på dom..Men i mig sa det bara och! Så hemskt! men så funkade jag..

Man var så inne i sig själv i sitt eget helvete så man såg inget annat än sig själv och sina jäkla bojjor som höll fast en..
Den tiden såg jag mig själv som i en film..Min del som fortfarande var fungerande gjorde det som måste göras den trasiga delen såg till att äta upp allt och inget..
Kommer ihåg hur slut och tom jag var..
Som en skrev till mig..Jag fick ta hand om dina äckliga problem hela tiden..Och det var ju så inte bara jag som är sjuk utan alla runtom mig blir det ju..Speciellt min älskade mor..Min vackra fina underbara mamma..
Tänk så ledsen så arg man gjort henne men hon tappade aldrig hoppet aldrig..
OCh då blev jag första gången sjuk som nioåring..Då hittade hon mig och pappa tror jag..halv som halv medvetslös av en överdos piller..Sen blev det raka vägen till 99an i v-rås i ett halvår..Fast då va barnpsyk på stora lasarettet på dagarna var man i tegelbyggnaden..
Kommer inte ig´håg om det fortfarande kallades 99an när man sen blev lite äldre? Då låg jag inlåst på psyket bredvid?? aja..

Vilken tid..Herre gud..Klistervaket av snusket som jag och en till var livrädd för..Min fina indian kallade henne det :) Första gången när jag hamnade där av överdos  vaknade jag efter magpumpningen upp och såg ett par fjäderörhängen sen somnade jag om..En helmysig dam riktig bohem..

Men svårt var det..fick inte duscha eller gå på toa själv..Vilka utbrott jag fick..oxtokig..

Eller när jag fick chansen att rymma..Så himla knäpp jag var!
Jag och min övervakare gick på bio..Thelma och Lousie..Hon va så inne i filmen så jag ville gå på toa..och jag fick gå själv *s* Så jag sprang ju ut i 190..Skulle leta efter en telefonkiosk..tror ni jag hittade en :( ne! så det va bara att gå tillbaka *suck*

Eller när städaren lämnade nycklarna i utgångs dörren..Istället för att sticka lämnade jag tillbaka dom :/
snortat alvedon som 11 åring..ingen hit! dessa klumpar kom ut i en vecka efteråt! hemsk..

Överdoserade astma spray så jag såg ut som en vibroplatta och frös som en tok..

Denna tiden kommer jag aldrig glömma aldrig..Så mycket hände så mycket roligt så mycket sorgligt men gudarna ska veta att jag behövde det..

Ojsan! detta blev långt..MEn det är väl så när man tänker tillbaka antar jag :)

Ne nu väntar Janinas rum..

OCh en sak till..Om boktsäver fattas eller sitter ihop så är det för detta nya värdelösa tangentbord..Tangenterna sitter stenhårt..Kommer snart nytt....

Kram!

Träffa söta johanna

Isag ska jag få träffa söta Johanna känner varandra sen många många år tillbaka--Och nu efter ett par års avbrott hittade vi varandra igen :)

Vi valde olika vägar kan man säga..Hon valde en ljus väg och jag valde en väg med droger och en massa annat skit..Mådde inte bra alls då vi umgicks heller hon visste det men kunde inget göra..
Och nu känns det så skönt..Känns så fint och höra att hon är stolt över mig! över lilla mig!

Så denna helgen bli en pladder helg!
Sen imorgon söndag ska jag få träffa spindelmia! och jag är faktiskt nervös..Jag känner igen henne lite till utseendet hon gör detsamma med mig :) Vi fick kontakt faktiskt genom min blogg..känns helt underbart! Man borde ju tycka att folk egentligen inte vill ha med mig att göra när dom läser hur man varit och är..Så detta var nog det jag minst anat kunde hända!

Men som sagt nervös,,Så många vet ju vem jag är oftast bara till namn ingen vet vem jag är eller nått annat..
Men det ska nog gå bra..Den tjejen verkar ha skinn på näsan och inte lyssna till vad andra tycker utan hon bildar sin egen uppfattnig.. 

Satt inatt och tänkte på Farmville..vilket hemskt spel! vidrigt äckligt tråkigt,,MEN så beroendeframkallande så det är hemskt! hahaha..

Till och med Sammies favorit låt är allt oljud som kommer från spelet..Så här ser han ut när han får lyssna på lågvolym såklart..genom jimmys hörlurar :)
SSSSSSooooom eeeennn ZZzzzzzooommmbbbiieeee!

hehehe sätter man på famville låten så stannar han upp helt! *s* så söt!

Nej ! nu ska jag väcka lillgubben tog ett kort nu för han sover i soffan men ska väckas för att få åka lite bil :)
ZZZZzzzzz! kommer nog inte bli glad över att bara få sova 15 min..MEn går nog fort över *L*

HA en toppen helg alla...

Tokdag..

Idag blir det lite att göra..Snart ska lillgrabben upp (sjusovaren) sen väntas gröt för han..Sen på med kläder och ut med hundar..
Hoppas jag kommer iväg och handlar idag annars blir det imorgon,,men skulle behöva köpa bokhylla till janina så hon kan få upp sina saker i sitt rum..Proppfullt längs väggarna nu inge fint alls..

Har tvätt till tusen också! helt otroligt! inte ens tvätt tiden här kommer räcka till *suck* Så ska tvätta idag sen hoppas jag på söndag..Köpte ju nya sängkläder på hm för ett tag sen..Men upptäckte när jag packade upp det att ett påslakan är till ett dubbelsängstäcke ARGHH! Satt hos mor min och sydde med maskin..
Men efter 1 timmes utbrott över tråden och annat så tog hon över hon orkade inte höra mig..hahha..

Men är inte nöjd så dom åker i sopporna.Felsydda för långa fortfarande och jag får inte till det :(
HAr planer på att fixa sovrummet nu..Ska försöka hitta nån billig tavla helst med svartvita motiv..Skulle vilja ha dom som jag har i vardagsrummet men då blir det ju tomt här nere--krångel krangel..

JAg älskar att byta plats på saker det ser så nytt ut då..Saker som varit i sovrum kan hamna i köket tex..och se skitbra ut :) men jag har ganska skrikande tomt på mina väggar faktiskt..Köket är jag mest nöjd med..Det känns varmt..Fin kopparlampa med en fint bord och stolar för sex personer sen mjuk träfärg på väggarna och skåpen..

Har ni tavlor som ni vill sälja för en billig peng alltså svartvita hör av er! Skicka bara bild så jag få kolla innan..

Satt igår kväll och kollade igenom papper..Stannade vid Toms betyg..OCh leendet gick från öra till öra både på mig och Jimmy! Mvg vg ÅHHHHHHH!! stolta oss! Denna gruppen har gjort underverk för han! och jag skulle så gärna vilja visa min uppskattning mot dom underbara lärarna! men hur! Tips tas emot!

Kan man köpa en blomma? kanske?

Nej nu ska jag be tom bära ner Sammie själv kan jag inte riktigt ömmar som fasiken i magen och benet efter morfin sprutan..Fick ju nå konstiga kramper efter narkosen så både lugnande och morfin fick jag mot smärtan sen kallade dom efter Jimmy..tror det var diklonefaken som hjälpte för när Jimmy kom va det värsta över sen när vi skulle gå skumpade jag som en katt med folie runt tassarna hahaha..
Hehehe..Glömde skriva också..

Tydligen när jag hade så ont så lossnade det där locket till nålen i armen..tydligen rinner det bara blod då..
Efter en stund när Jimmy kom upp såg han nått rött..så han lyfte på täcket och jag kan säga att jag var täckt i blod..lite små äckligt men jag är inte rädd för blod men tydligen Jimmy..Han blev helt plötsligt vit som ett spöke till och med läpparna..har aldrig sett sånt här..Han sa att han kände sig lite snurrig, så fort som bara den fick han lägga sig i en säng bredvid mig älsklingen min!
HAahha sen när han kände sig lite bättre och jag va ombytt och tvättad så bad han om förlåtelse..Vilket stöd jag är då till dig sa han..Men! såklart han är! han kom ju på bara 2 min upp till mig..Sen att låg istället för satt bredvid gör inget :) han var där! Älskar han så mycket!

Det som gör mig så lycklig med Jimmy är att han är så ärlig om sina känslor och hur han tänker..
Många skulle kalla han mesig och det är han *s* men min mes min underbara mes! HAn är snäll och otroligt rolig..Har aldrig träffat en man som man kan skämta så mycket om och med! men han kan ju göra detsamma med mig..JAg blir inte grinig om han säger klappa med magen på skojj..JAg kan säkert det och jag vet ju hur jag ser ut!
Som jimmy brukar säga till mig..Du är min bitch :) och det är jag men dock hans bitch and he like it ;)

Ne långt blev det! men var på skriv humör...Ha det gott alla!!! och HA en underbar helg!



hmmm krånglar..

Idag krånglar bloggen en hel del..Vetta tusan vad det är--Men vi får se om detta kommer med då...

Igår var jag i köping allt  gick bra blev spiral..Då blir man blödningsfri..Jag har alltid haft p-spruta och då slutar jag blöda helt..Och då är chanserna stora att det blir så med denna också..
Det enda jag var orolig över är dessa trådar..

Men Läkaren klippte dom så högt upp så dom klippte så att ingen av oss kan känna dom..Och för mig är det ju viktigast att inte Jimmy får en massa småstick på snoppen hahha....

JAg blev så paff när jag kom hem..Tom hade varit ute med hundarna Janina hade sen tagit med sig Connie till mor min..Dom ville göra det lätt för mig Söta små ungar!

Tom hade sen plockat iordning sitt rum och det händer aldrig! Så han  gjorde mig på ett toppen humör..

Sammie var på ett massförstörar humör igår..Och hans vapen är gåstolen...

Snyft! älskade den här,,Snodde den ärligt från mor min, sen när hon märkte det efter ett par veckor så fick jag behålla den..Men nu är den borta fina fina krukan..

Sammie Har varit lite småtrött idag på förmiddagen så pappa gav han välling,,Världens bästa stund..
så söta! mina killar..

Och efter myset blir man så här tydligen..Ska kanske strunta ta piller och ta mig en välling på kvällen istället hahaha..


Jimmy vill lära sammie om datorer..men är inte detta att gå för långt?
mmm..Not bra not bra!

Måste säga att jag är på ett toppen humör! vissa saker har hänt men det har gjort mig på ett ännu bättre humör faktiskt..Så jag behövde väl kanske det..Konstigt..
OCh fått sån otroligt fin uppbackning och peppning av mina underbara vänner..Vissa har varit anonyma vilket gör mig ledsen..Jag vill ju tacka er ju...

Ne dags att ta sig i kragen och börja städa huset ska lukta gott och vara dammfritt när jag är klar..

Kram på er alla kända och anonyma..ni är guld värd..Ni som snokar är värdefulla också ;)


slår lite rekord..

Många många läser här nu..kul kul! man blir lite glad att man finner det jag skriver intressant..

Igår fick jag en sån bra ide när jag såg mina nya svarta bhn och jimmy gulla med Sammie på golvet hahaha..
Ni har väl alla sett flugan? Här är flugan 4..

Hahaha Jag har sällan en tråkig stund med denna man! Sen vi blev tillsammans så har man alltid kunnat leva ut sin sjuka humor hahaha..


Här har vi Sammie inte ett dugg nöjd när mamma tog bort kex med smör på..
Men så söt arg också...

Idag blir det lite att hålla på med..Sammie blir hos mamma från tolv och tillkvällen Tom får hålla koll på  janina och maten..

Skönt att man kan lämna hemmet och veta att det finns alltid kvar när man kommer hem :)

Ne nu ska barnen till skolan..hörs syns och ses..

full rulle nu kör vi!!

Har så jädrans mycket att hålla på med svårt att hålla ihop allt ju men det går helt otroligt det går!

Tom hade en dålig morgon imorse så jag vakna av hans sura skärande mansröst så han fick vara hemma..Det som är så himla bra med gruppen han går i..dom vet och dom förstår..så himla skönt! jag kan inte vara nöjadre än vad jag och Tom är med dom...

Rabiata tonåringar huga! inte lätt hahaha...

Vad annars då? jo jag ska på möte idag sen ska jag handla lite..Ska handla en blomma och ljus till pappa som jag gör varje månad..älskade pappsen min..

Ibland undrar jag hur allt hade varit idag om han levt? Sammie hade ju virrat han runt fingret på en gång *s*
Han hade varit så stolt över Tom och Janina..Men man får hoppas han ser eller hör oss ibland i alla fall :) en liten tröst att tänka så..

Mamma är sjuk..Nått är riktigt illa..läkarna vet inte riktigt utan hon får åka in och ut för alla olika prover..Ont har hon och ibland blir hon så kusligt blek..Nu ska in igen för en undersökning hoppas nått kan göras då..

Jag kan inte tänka mig ett liv utan den damen faktiskt..Hon betyder så mycket för oss alla hon är trädet och vi är grenarna..

Mitt i allt som varit nu så är jag faktiskt så himla glad! allt känns så fint! Jimmy är en klippa..och barnen mina fina barn mitt allt på denna jord..mammas fina änglar! Mamma är så stolt över er..Janina mammas lilla vilde Tom mammas lilla vuxna lugna fina Sammie mammas lycka! älskar er så mycket..

Ne lite smink kanske?? Annars skrämmer man väl halvt ihjäl nån snart :)

Lite solo...

IDag blir jag och alla barnen ensamma på eftermiddagen Jimmy har match i V-rås,,,Kommer nog bli tufft nu när itne så många avbytare finns,,Men Tur att jimmy har en jädrans bra kondition!

JAnina och HAmpus har varit ute nu i 2 timmar..Gjorde mackor och varm nyponsoppa till dom :) Sen ikväll blir det en stek med ungsrostad potatis och nån god sås...

Sammie har inte sovit alls bra inatt,,,Han fick ju sprutorna i förrigår så feber har han haft men misstänker att han är bättre nu så vi får se hur denna natt blir...

Orkar inte skriva mycket mera....

MEn ha det gott alla!

Hade det så mysigt..

Min och Janinas dag blev riktigt mysig...Åkte ner på stan redan vid halv två sen vandrade vi runt lite..Köpte så fulsöt mössa till Sammie en brun med öron på hahaha,,Men så söt han blev som en nallebjörn!
Han fick såklart tossor med klor på till :) måste ju pass..

JAg och Nina gick runt lite inne i gallerian men nada finns! samma saker hela tiden! saknar V-rås och alla utanför affärer som vi kallar det..rusta och öb...
Perfekt för oss som har ett gäng barn..Man tjänar in en hel del på rengöringsprodukter mm..

Men tilblaka till mig och Nina..Hon blev såååååå fin! Hon har nu axellångt hår och lite kortare fram vid luggen där satte dom en mörk mörk slinga som blev så fint...Nina ville göra mera men fick inte för mig..Hon är för liten för att börja färga större delar av håret,,Räcker med en slinga tycker jag :)

Så hon har inte gjort annat än kollat sig i spegeln sen vi kom hem *S* Hon känner sig så fin och håret är så lent...
Hoppas hon slipper nu ett bra tag en massa trassel i håret...

JAg själv blev också nöjd hon är duktig som klipper mig faktiskt,,Lite tuff rockfrisyr blev det..Uppklippt men långt nertill..Gillar när man kan puffa upp håret och sen ha längre hängande..Sen måste jag ha frisyrer så jag kan på dagarna ha håret uppsatt..Eller bara luggen i en klämma..MEn aldrig går jag i utsläppt på vardagen...Blir så irriterad av hår i munnen sammie gör en flintis direkt så tofs blir det...

Förresten ang hår hahaha..Tog upp det ämnet på rastplatsen för bara en halvtimme sen..Vad man tycker om kroppshåret..

Lite olika svar men överlag så ville nog alla slippa ha så här tex
 


hahaha så himla mysigt forum..mycket bråk absolut men så himla roligt också så det överväger allt små tjafs...

Ne nu ska jag kasta mig i säng..*hårlös* på kroppen inte knoppen :)

ha det gott alla.....

Mor och Dotter..

Nu på kvällen ska jag ha en liten Mor och Dotter kväll..Halv fyra har jag bokat tid på frissan både hon och jag ska bli vackra *S* JAnina ska bli oredntligt uppklippt och få några slingor i håret jag ska bara ta bort det risiga..

Sen går vi och äter nått bara hon och jag mysigt värre!

Känner med allt skit som är att jag behöver lägga ner så mycket energi jag bara kan på barnen...Det är ju där igenom jag mår bra..
Det enda som är jobbigt är när allt stannar till då börjar det krypa i kroppen men jag håller mig igång..
Imorgon ska jag ta med mig Sammie och JAnina till badhuset..KAnske jag kan slappna av bättre där om inte Jimmy är med? ska testa det..För jag vill inte att han ska se mig så lite klädd i sånt jädrans ljus dom har..så värt att prova... :) OCh då måste jag ju ner i vattnet också om inte han är med och tar över...Så det kanske fungerar som sagt..

NEj nu ska jag betala lite räkningar sen ska ajg vänta på tösen min :)

HA det gott!!

Tvättardag!

Nu är kl tjugo i nio..Har tvättar sen sex..Snart klar bara 2 maskiner som ska torkas..
Sammie springer omkring här i sin gåstol *s* han upptäcker allt..Han går riktigt bra,,Kollar in sakerna på bordet i bokhyllan...

Hörde från bvc att att högst 10 min ska dom vara där i,,,Tror inte på det..Alla mina har fått vandrat runt med sina gåstolar tills dom själv ville komma upp..OCh inte blev dom sena i utvecklingen..Så mycket nytt dravel som kommer hela tiden...

Närkontakt ja men visst..Men att börja binda fast ungarna vid kroppen är inte riktigt min grejj..Men man fattar väl att man tar och tröstar ett barn som är ledsen gosar gör man ju hur mycket som helst..
Komme ihåg tiden på bb,,Hur arg jag var på dom! Stekhett i rummet svettig dålig och ändåså envisades dom med att så fort sammie låg i sin säng bredvid mig så drog dom tröjan åt sidan och lät han ligga där i värmen och svetten...

Hud mot hud...JA men det måste finnas gränser! OCh tillslut sa jag till dom,,Han får hud mot hud så det duger...Grinig tant men nöjd pilla...

Skulle man följa allt nytt som hittas på så lär man ju aldrig finna sig själv i mammarollen ju..Jag gör som jag gjort med mina 2 andra..Från början har jag gjort klart att dom ska inte vara några knäungar..Pratar vuxna så gör vi det man orkar inte ha nån i knät hela tiden..Speciellt inte om dom kan sitta själv och vandra runt..

MEn det är ju jag..
Samma som detta med att sova i samma säng..Många är irriterade på mig..Men jag gör ju som jag vill och som känns bra för oss..
HAr aldrig haft mina barn sovandes hos mig sen dom började sova i eget rum och egen säng..
Enbart vid sjukdom faktiskt..Då vill jag ha dom nära..SÅ man kan hålla koll på andning hur febern är ja allt + att mamma är bästa medicinen då faktiskt :)
MEn dom har ju å andra sidan aldrig kommit in och lagt sig bredvid mig om dom vaknat på natten dom ropar jag kommer in frågar vad det är sen somnar dom om...

Så jimmy vet att när mina barn är sjuka så får han sova nera eller bredvid hahaha..Det är ju bara janina som än så länge inte känner sig för stor att ligga bredvid mamma och mysa till film när man är dålig :) Grabben tror jag knappast vill hahaha..Han klarar det mesta själv..Men lite ynkans blir han man märker att han gillar att bli ompysslad :)

OCh igen detta är ju jag eller vi kan jag säga..

Oj! vad långt det blev..Men det är väl för att jag satt och diskuterade igår..OCh fick höra aldrig! ne! så skulle jag inte vilja ha det! Mina barn ska känna att jag finns! osv osv osv!

MEn det är ju hon! thats it!

Vissa saker är jag stenhård på och vissa är jag en softis..hahaha..Som detta med utegångsförbud eller gå upp på ditt rum är inte heller min grejj,,Gjorde4 det nån gång för många många år sen..MEn gillade det inte..Vi pratar och löser allt på plats fungerar inte det så går jag ifrån eller så faktiskt väljer dom att gå upp en stund för att lugna ner sig..
Så jag ger aldrig utegångsförbud eller stanna nu i rummet förbud..helt enkelt inte mitt sätt att sätta ner foten..

NEj nu ska jag och Sammie gå och vika tvätt...
Ha en skönt tisdag alla rara!

*pustar*

Dagen har gått i en rasande fart! känns som att man nyss vaknade och sen ska lägga sig igen...

Dumdidum!

HAr inte så mycket att skriva faktiskt,,,HAr skrivit tillräckligt känns det..*s*
Skrev ett handskrivet brev till patientförsäkringen,,Hatar dataskrivet..ser så opersonligt ut..Man får lixom inte in några känslor,,allt ser bara rakt perfekt och stelt ut..Så jag skriver sånt här för hand,,,

Här kommer lite bilder...Ta hand om varandra,,,

ÅÅÅÅÅ! mammas söta stora pojke! 10 kg och sex månader!

SHIT"! jag behöver en exorcist!! nu! hjääääälp!

En liten demon kvar i na bara :)

Om Sammie kunde prata (få inteee göja så fatta deeeeee)

Här är min käraste gosigaste mysigaste roligaste fulaste och sötaste plattskalle! *älskar*

Journaler

Satt häromdagen och läste igenom mina journaler med mor och syster min..

2002-04-05 patienten berättar att hon missbrukar hårt stilnoct och citodon,,blabla bla..

2002-04-11 patientetn klagar på axelvärk har sovit dåligt den senaste veckan pågrund av värk..skriver ut ett recept på 30 stilnoct och citodon...

Vad säger detta? JAg kommer ihåg detta mötet..Jag var skitnervös för jag visste ju vad som händer när man berättar sånt här..Inga mera älskade piller ingen mera glömska,,,

MEn ack så fel jag hade vid nästa möte satt jag där med recept hur vi hamnade där igen vet jag faktiskt inte..Men för mig var det väl ungefär som att tuta och köra på,,,

IDag ska lite olika saker hända...
Ska till försäkringskassan fixa lite grejjer..Sen ska jag ringa och be om journaler från psyk och vårdcentralen..
Ska sitta och kolla igenom dom journaler jag har och sen märka ut hur många recept på stilnoct + andra berondeframkallande tabletter dom skrev ut trots att jag erkännt mitt missbruk...

Jag är fanimej på krigsstigen! Många tänker men va fan hon har ju ett eget jävla val..Japp det har jag jag valde piller piller som jag så gärna och i stora mängder fick! JAg var aldrig ren tills nästa recept kom så just då gjorde jag valet att tacka och ta emot...

Så vill dom ha mig till missbrukare ska dom få se hur effektiv en missbrukare kan vara som är (klar) i huvudet!

Nej nu ska jag kolla lite bloggar sen ner på stan! kram på er alla

Nått är fel men vad?

JAg känner att nått är fel men har inte en aning om vad?
JAg brukar ha en väldigt bra koll på vad som kan utlösa (mina perioder) men nu vet jag inget faktiskt??

Det stör mig..För man känner att nått luddigt är ivägen hela tiden,

Tex när jag gör nått så glömmer jag bort att jag gjort det...
Koncentrationen finns inte..Jag glömmer vad jag sagt,,Alltså efter 5 min eller ibland direkt kan jag glömma..Så jäkla kusligt...

Glömmer hela tiden vattenkranarna på! driver mig till vansinne! Inatt hörde jag nått i flera timmar och såklart kranen stog på för fullt i badrummet..

Jag har alltid har väldigt bra koll vart jag har mina saker..Jag har mitt system kan man säga..Men det är ju åt helvete nu det med :(

Känner i bröstkorgen att nått stör mig hela tiden nått infekterar hela min vardag tar min energi...

Jag blir ju lite rädd av sånt här också..
Mycket skit finns i mig..Mycket som jag aldrig vill ska komma fram till vare sig min psykolog eller familj eller jimmy..Vissa saker tror jag absolut på fungerar bäst att vara osagda!

JAg funderar på att starta en helt anomym blogg.som bara är för att skriva ner just bara skit..Dynga allt ruttet som funnits.MEn vet inte om jag vågar...Ibland lever ju fingrarna ett eget liv när jag skriver..

NE! jag måste rycka upp mig helt enkelt! men hur! Är deppig men ändåså inte är ledsen men inte är orolig men samtidigt lugn..Ja! jag fattar det inte...

NE nu ska jag ge lillkillen lite gröt...

Ta hand om er...!!!

Tisdag..

Inte mycket händer idag förutom möten på eftermiddagen...
Kommer vara helt slut efter dom så jag hoppas Jimmy fattar att jag kommer vilja vara ifred efteråt...

Sammir är så hila rolig nu den ungen får en verkligen att skratta och glömma allt skit som ibland är runt omkring :)
Nu har han upptäckt hur roligt det är att spotta...Han sätter ut tungspetsen sen blåser han ut för kung och fosterland! hahaha..ibland blir han alldeles röd i ansiktet hahaha...

Och hans skratt helt underbart lite raspigt och mörkt så otroligt sött! Ska sätta in en film här nån dag när jag lärt mig hur man gör *S*

NEj nu ska jag hoppa in i duschen sen ska hunden ut...HA det fint alla!
sYSTER MIN OCH sAMMIE

En glad liten duo! ÄLskade syster min!

Så jädrans söt bara!

En av dom finaste bilder jag har på lillfisen min!! *L* vilka ögon hahaha...

KRamis till er!

Måndag och skolan börjar!

Så skönt det va att få barnen till skolan! Så lugnt här hemma...

Märks att lite ledighet funkar bäst här annars blir dom så uttråkade av att gå runt hemma..

Imorgon ska jag och Jimmy på möte..Har ont i magen av det men det måste göras...Allt blir ju så mycket bättre då får man intala sig..Men hatar det hatar!

Idag fick jag sms från kappahl..Halva priset på reapriset..så jag och mor min stack dit..Fick tag på ett gäng tröjjor som passar jätte bra till min jeansleggings och andra leggings,,Tycker det är skitsköna och snygga kläder..Inte så varmt dock! Men snyggt hahaha...

Har suttit nu i snart 2 timmar på forumet på vovve! älskar det..Klotterplanket där är absolut bäst!! man har ju bara så himla roligt....

MEn nu ska jag ta mig en bit nybakad äppelpaj och glo på avatar! såg den ju på bio (träsmak) låååång är den 2,40 men skitans bra!! så nu ska jag glo på den med Jimmy min :)

Ha det gott alla,,,,Ta hand om er!

Finns fint och det finns mindre fint..

På badhuset igår såg jag en tjej (är ingen gluttare) men ibland ser man bara nått och så blir man så glad!

Tjejen va så fin..Jätte mullig..Inte tjock inte fet! utan mullig kanske en 5-8 kg större än mig men gudars vilken fin kropp!!
Fattar inte hur man kan få sin kropp så? JAg skulle bara älska att vara mullig och man fick till det så ju! Sen hennes stil också den gjorde väldigt mycket...Hon såg så jäkla säker ut så stilfull,,NE! skitfin va hon!!

JAg älskar former,,MEn då menar jag former som inte har sphlasat ihop under bakningen så att säga *s*
Min suffle den pös ihop för ett par år sen och hur jag fan än jobbar med receptet så får jag inte till det...

Om ni har sett filmen from dusk to dawn..Så som vampyrerna ser ut i den så ser jag ut kanske inte lika illa men fan inte långt ifrån...

JAg fungerar lite konstigt..Tycker jag ser väldigt bra ut i ansiktet (får man säga så?) Och jag blir aboslut fin med kläder på,,Snygga kläder och en lätt sminkning gör ju underverk..MEn tar man bort det..HUGA! Skrämmer mig själv...

Fasiken hur man egentligen fungerar...

Ta mig som jag är..Bullshit! fick jag skulle jag kasta mig under kniven på en gång..Vissa saker får man inte bort med bantning och annt jox..Kniven är det bästa där..Men då är ju pengarna ens värsta ovän istället..

Helt otroligt att det ska kosta en 25-30 000 för att skära bort en sladdrig bit hud på magen! sjukt...
Men men...innan jag fått fram dom pengarna vilket blir aldrig! så får barnen andvända min mage som kudde..HAr ju inget annat val *s*

Här kommer lite bilder från badet!!

HA det gott...





Sitter här men paniken!

JAg mår inte alls bra..Hela min kropp skriker nej...Svettas har ont i magen mår lite illa och är allmänt okoncentrerad...

Vi ska nämligen till badhuset alla..HAmpus är här så jag vill att barnen för en gångs skull ska ha lite skojj..OCh då står ju badhuset på listan...
MEn med hela min kropp och själ så hatar jag det! avskyr det!!!

Det tar så enormt mycket energi ifrån mig så jag brukar alltid lägga mig ett par timmar när jag komemr hem...

HAr hört det förr bara du som tänker på det och bla bla bla..För mig är det ett stor OCH! Är såkert så..men för mig räcker det...
Jag känner mig våldtagen ärligt talat...MAn är fet blek hårig bristningar över hela magen..USCH!Om inte ens Jimmy har inte fått sett mig naken på 4 år jag springer inte ens hemma runt i bhn och trosor skulle aldrig falla mig in...
JAg hatar det verkligen..Eller rättare sagt jag avskyr min kropp,,,Spelar ingen rollom jag så bara väger 55-60 kg jag tycker jag ser förjävlig ut och då vill jag behålla min kropp för mig själv...

Men tillbaka till idag..Hur fasiken ska jag klara detta? tänk om man träffar nån man känner? Hur ska jag kunna dölja mig så gott det går? vetta fan ärligt talat!

MEn men tar väl det när jag är där..annars sitter jag väl bara på stolen och ser dum ut som vanligt..men då är jag med i alla fall...

USch..för panik..hatar hatar hatar det!!



Lite bilder och skojj...

FÖr andra kanske bilder är såååååå tråkigt men det skiter jag i! För jag älskar bilder massor av bilder speciellt på min lilla familj!

MAn får äta vissa flugsvampar!

EHhhh va???? va? vad sa du? jäkla jästa välling!

Om man smyger sig fram tyst så kan man lyckas ta en bild på denna sällsynta Tom tomelikus...

I got you babe!

JAg älskar min mat! med hela min lilla kropp älskar jag mat!

Mamma...KAn vi sluta ta bilder nu? är ganska såååå trött på detta nu..

snipp snapp snut så var denna bild saga slut!

Vad har ni fått stå ut med!?

Sitter och tänker lite tillbaka,,och uj uj uj..vilka grejjer jag har hittat på genom åren...OCh gudars vad alla i min närhet måste ha varit tokiga på mig..

Glömmer aldrig när jag hittade en porrtidning från 60-70 talet..på den tiden lät vi ju som sagt mushår och armhår växa fritt...OCh dom buskarna va inte nådiga på dom bilderna *s* jag klippte ut ansiktena på min mor och far och klistrade dit dom på bilderna..JAg räknade ju med till 100% att det är min mor som hämtar posten för det gör hon alltid!! men inte denna gången,,då var det far min *suck*
Bodde mitt emot dom då..så jag såg han ta upp bilden sen hans stelnande rygg berättade ju allt! men! jag tyckte jag såg ett litet leende i mingipan och en suck..pilla!

hahaha så jädrans pinsamt för man skämtar inte så med far min..

Tog svart ögonskugga på fingrarna och smekte min Jimmy i  ansiktet och sa att gud vad söt du är..FIck världens lyckligaste kille..Sen frågade jag han om han va sotis,,då fattade han direkt..

Limmat fast teskeder med super lim..Sprayat hårskum på toasitsen mm mm,,

Köpte en uppblåsbar barbara som jag hängde upp i min mammas träd på framsidan...Hon satte kaffet och ciggen i halsen när hon skulle ta sin morgoncigg,,,

Samma barbara smög jag omkring med en sen kväll och kastade in i grannens vardagsrum genom baksidan och skrek..hjärtattack japp!

Att dom orkat? MEn! jag är sån som kan bjuda på mig själv också...HAr haft så otroligt roligt..JAg är inte sån som sitter och tänker på hur jag ska se ut hur jag ska prata..man är ju aldrig perfekt så varför sitta och låtsas att man är det?

MEN! för första gången säger jag FÖRLÅT! till alla som jag jävlats med..Lover att det inte ska hända igen LOVAR!!





(ljuger så jag tror mig själv) mohahahha!

HJÄLP!

Min dotter är en Avatar!!!!

 hur ska man förklara detta i skolan då? en tjej kommer och är 2.30 lång och är blå??


Vaknade och tänkte på mat..

Smaken är som baken rejält delad!!

Satt och tänkte på sånt som jag inte alls tycker om...

Högst på min lista står kroppkakor pitepalt och pölsa *UÄCK!* totalt vidrigt för mig...

MEn till det roliga nu då..Nått som bara andra avskyr och kallar reningsorgan *s* En av mina favoriter är min mors leversås.. *mums*

Kommer ihåg när vi var i norrland jag och min stödfamilj med hennes barn..
På kvällen skulle vi alla äta och vad ställer dom fra,,Jo kroppkakor pitepalt åh fy fan!! JAg vägrade äta total vägrade men var så himlans hungrig..Och så bortskämd som jag va åkte min stödmor och köpte pizza till mig :) HAhaha kommer ihåg hur sur hennes ungar var...
Än idag vägrar jag äta denna sörja...Kroppkakor se ut som ihoprullad kokt hud med bajs inuti..*bläää*

Ang lever..Har vuxit upp med det så därför gillar jag det väl antar jag..Skulle nån ha kommit i vuxen ålder och velat bjuda mig hade jag nog sagt nej..

MEn när vi var små så fick man hitta det som va billigt i matväg..
Istället för blandfärs var det fläskfärs..Sällan kött för det va dyrt..Leversås för det va billigt..Mycket grytor gjorde mor min...
Mycket potatis,,Måste säga att jag verkligen beundrar min mor på det sättet..2 mål per dag lagade hon själv till oss fyra som va hemma..Och alltid blev det olika maträtter ibland rester..
Hon kunde trolla av en potatis och lite korv en supermiddag till oss alla..

Lite har jag tagit efter min mor..Köper inget onödigt i kött väg..Aldrig oxfile tex vad ska vi med till? Fläskfile kanske vi äter nån gång per år...
Kycklingfile gillar vi inte ens och det är dyrt..

Här kokar vi kycklingen hel för att göra olika grytor..Kött kan ibland andvändas tillgrytor också..
Korv hittar man på en massa till..potatis ris pasta går alltid åt...MAn trollar lite...

att sticka och köpa en massa fina ostar som smakar bajs är inte våran stil..Här kör vi med billinge..(dyr) men det är nog det enda vi kostar på oss..

Frukt massor! bra för barnen...

Fan vad jag tänker på mat nu då??

aja..Idag blir det ungersk kyckling gryta!! med pasta Så goTT!!!

här sover sammie stenhårt! hans mördargrepp släpper aldrig denna handduk hahaha..

Mammas finaste på hela jordkloten..Snart kommer tänderna också..håller på och spricker upp nu :)

Ha en fin matdag idag...

Vill gäran ha recept på mat som blir mycket! eftersom jag har ju vargar här hemma som äter allt...
så har ni nå¨bra ge hit! *s*

Telefonen ringde!

Idag kom samtalet som jag väntat på...Så jobbigt men bara att bita ihop...Har man ställt till det så får man fixa upp det..Men det är jobbigt som fan!!!

Ibland undrar man om det är värt att vara mig egentligen?? Så mycket som jag kan ställa till vid mina perioder får ju vem som helst att bara vilja bränna upp mig..Vill ju göra det själv ibland...

Jag kan tyvärr inte skriva här vad det handlar om riktigt då sviker jag så många i min familj..speciellt min älskade mor...Så det är jobbigt men vi pratar och pratar känns så skönt att kunna få spy ur sig all galla som man har...

Har en underbar samtalskontakt också som verkligen får sina öron heta när jag kommer *s* Det är faktiskt den enda gången som jag muntligt kan älta allt! allt som hänt allt som jag vill ska hända mina drömmar mardrömarja allt...

Men idag revs jag lite itu...Blev väldigt splittrad kändes som att jag gick åt 14 olika håll..
JAg vet ju men jobbigt ändå.....

så ensamt..........

Ta hand om er alla!!!!

Underlig kväll/natt..

Har nån som läser här? säkert inte många som svarar ;) men varit med om detta..

Hela kvällen igår gick allt som en film kan man säga..Skit konstigt..
Jag var helt slut på kvällen...Hela huvudet kändes tungt och allt omkring mig belv så jäkla konstigt..
Blev lite små skrajj faktiskt så jag gick upp och la mig kl 8..MEn hade ingen koncentration för fem över började kolla på säkert 4 filmer ca 10 min på varje men sen bytte jag till nån annan...Janina kröp ner en stund hos mig så då blev det Batman för hennes skull..Men allt var så konstigt ändå..Vette fan hur jag ska förklara allt :/ men hela omgivningen kändes jätte konstigt suddigt på nått sätt..

Sen natten då..Kan nog säga att jag har inte sovit nått! Eller sovit men varit vaken ändå..HAr hört exakt allt eller så har jag dröm att jag hört allt..Skit jobbigt!
Hörde Sammie vakna och gurgla lite i sitt rum..Hörde Janinas tv små mimla i rummet bredvid..Hörde Tom andas pågrund av sin förkylning,,Hörde och kände Jimmy röra på sig hela tiden...vid 5 tiden gav jag upp gick jag ner och glodde på tv och drack kaffe..
MEn så himla mysko...

Precis när maten var klar igår fick vi alla en glad överraskning! Farbror Ove ringde från mor och hade stannat här för att säga hej! Jag känner så varmt för den mannen :) HAn har så mycket av pappa i sig..Så lite känns det som att man på nått sätt kan ha kontakt pappa ändå tack vara han..
Han berättar ju så himla roliga och fina saker med sin släpiga göteborska! MAn blir alldeles varm i kroppen av han fina ove! Det enda vi har kvar pappa känns det som..

Såklart stack Jimmy och hämtade han hos mor så han fick lite mat i magen han med..
Middagen gick jätte bra men jag kunde inte äta så mycket var då allt började bli lite konstigt i pallet på mig *s*

Nej nu ska lillfisen ha lite gröt han sitter här gungar järnet i babysittern *L*

Ha det gott alla...

Nytt år..

Var så mysigt och lugnt här hemma..Bara familjen var det..Smällde våra raketer redan vid halv 10 för barnen orkade inte vara vakna Sammie fick gå till Momma..Gillar inte att ha uppe så sent men kunde inte göra annat..

Håller stenhårt på mina tider förutom vid högtider då då..

Har äntligen hittat sladden..*skämms* eller ska nog vara ärlig hahaha den va framför mig jag kom bara inte ihåg hur den såg ut *S* så förlåt mina barn mammas fel inte erat!

Här kommer lite bilder,,,,

*s* Tänk om alla kunde få en sån här plutmun utan Restylane??

Den här köpte jag och till pappa blev så fint vid hans grav....Älskade far min! saknar dig så himla mycket!!!

Connie har sin speciella stil att koppla av *L*

Söta lilla hårbollen min!

Janina fick av sin pappa disneys trivial persuit *älskar* DISNEY! och såklart vann jag!! Men 3 timmar satt vi..JAnina gav upp humöret höll inte men min fina son han kämpade på! Han är så otroligt fin med HAmpus..Hade inte Hampus varit med så hade han också lagt av..Han till och med fuskade lite för hampus skull :) läste dom lättaste frågorna istället för just den färgen han fick..MEn tillslut sa jag ifrån! HAn kunde ju vinna ju! hahaha...
Söta fina familjen min!! älskar er till evigheten och tillbaka!

KÄRLEK!!

 Sammie tycker rosa är fint *L*

NEj nu ska jag börja med maten..Min mor och immy mor kommer hit idag..Ska göra allt från jansson till ägg kanapeer smörsås sill kött skinka och tillslut nån go efterrätt :)

Ha en fin fortsättning på allt!! kramis


RSS 2.0