Midsommar 2011

Oj oj vad åren gått fort känns som att det mesta i mitt liv blivit snabbspolat framåt (på gott och ont)

Stor trivs just nu med mitt nya liv träffar folk, känner mig lättare bokstavligt talat,Gått ner från 87 till 69 sen slutet av vinter början på våren.
Men såklart är man lite sliten från och till speciellt när läkarbesöken växer på hög och nu får man oroa sig för falskkrupp så fort Sam blir dålig..
Varit inne med han redan 2 gånger på en månad för det lite för snabbt emellan tycker jag men men man kan inte styra sånt lillfisen min...

Har sån otroligt tur med barnen alla är så otroligt snälla och lugna! Sam är familjen lilla spellevink får alla att ha roligt och så älskad av Tom och Nina,,Man blir så varm om hjärtat när stora storebror sitter och läser med lillebror eller Janina är ute och leker med sam och man hör han skratta så hela luften fylls av glitter..UNDERBART!

Min familj är så otroligt hel..Finns ingen pappa här hemma till dom men vi är så hela ändå som familj,,Förstår ni vad jag menar?
Janina var lite rolig härom kvällen fick besök av en kille sen när han gått så sucka hon varför bara långhåriga mamma? (andra gången en var här på BARA kaffe) och BARA kompisar..Hahaha..
Sätter mig inte i förhållande fällan på ett bra tag tänker njuuuuuuta denna sommar av att bara vara mig både hemma och ute på alla sätt,Är för gammal för att bete mig som alla andra vill att man ska bete sig :)

Men saknar att bli omkramad på nätterna ibland ni vet så där hårt så man nästan är en..Men en kudde bakom ryggen brukar få det att gå över *S* Har ju ca 10 st att välja på...

Imorgon Midsommar då! Blir bara jag och Sam hemma ska bli så mysigt..tror vi ska göra en tårta ska låta sam släppa loss ordenligt med grädde och jordgubbar och så massa kort såklart.-sen några potatisar med sill till bara han och mig..kan ju inte få det bättre..Stora barnen är hos sin far Tom får äntligen sin nya dator som han väntat på sen han fyllde år :)

Nej nu ska jag göra mig lite iordning hundar ska ut och rastas i det blöta vädret...

HA EN GO MIDSOMMAR ALLA!!!!






11 ÅR!

 Idag fyller min dotter 11 år..Gud så tiden går fort..Förra lördagen fyllde Tom 16 och nu den första juli fyller Sam 2..

Men tillbaka till min lilla tjej den första flickan som föddes av min mors alla barnbarn :) Min vackra ängel med dolda horn.
 kommer med sina helt underbara kommentarer...
Liten börjar bli stor och vilka resor hon hunnit med både lätta och svåra..Vet bara att  dendam kommer ingen sätta sig på när hon växer upp,en tuff brud som alltid kommer vara en sån kompis som skiter i vad andra tycker eller hur man ska se ut vilka märken man ska ha på kläder..Skiter i om man är udda hon har alltid stått upp för dom små och dom som blivit illa behandlade (på gott ont) speciellt i skolan kan den egenskapen ställa till det..
Men jag är stolt! Som bara den!

Hon är helt och hållet sin egen person som skiter i andras blickar på vare sig kläder eller hur hon pratar hon är sig själv fullt ut!
Jag vet ju vilket hemskt tryck ungarna har på sig redan i skolan och mycket tankar har hon kommit hem med,men alltid beslutar hon att följa sitt eget sätt...

Min fina älskade Janina,,Kan inte i ord beskriva hur mycket jag älskar dig och hur svårt det är att se dig växa upp..Den lilla havslåögda guldblond håriga busan ser jag alltid fast du fått mera allvar i blicken..Men du är och kommer alltid vara min lilla tjej mitt hjärta!!

Grattis på din dag och tack för att just du kom till mig!
 KÄRLEK!

Nu är det dags för lite BLOGG!

Uj uj vad det har hänt saker både privat och på många andra sätt!
Har gått igeno en omfattande lååååång utredning ang mig Fick diagnosen eller diagnoserna
AdHd,Generailserande ångestsjukdom,svårasömnstörningar,Beroendesjukdom,personlighetsstörning...

OJ! tänker ni nu hur kan hon få behålla ungarna ja det ni! För jag är en superbra mamma med en massa dolda fel som tyvärr syntes vid besiktningen :)
Jo en till diagnos fick jag ju..Mrginell mental retardation..Pågrund av att jag nästan under halva barndommen låg inlås på psyk så ligger jag efter med basen av vad folk i min åldern borde kunna som matte eller siffror överlag ja sånt som man skulle lära sig från 4an till sjuan och jag va ju inte riktigt med då kan man säga :( lite surt nu så där i efterhand..

Men jag kan lova att jag skrek rakt ut vid ordet retardation!!! Jag är FÖRSTÅNDSHANDIKAPPAD!! va det första jag bråka om,,Så min läkare fick lugna mig många gånger och förklara att det är inte alls så..
Hahaah..typiskt mig..
Men det faktiskt bästa jag hört var från min läkare som gjordeutredningen nu i ett år..Vi satt o prata om allt helt plötsligt säger hon du är konstig :) jag som då är konstig blev glad faktiskt! Hon har aldrig mött någon som har sån insikt i sig själv som jag..en sen samtidigt så gör jag det jag vet är fel eller gör det som är rätt till fel..
Fick direkt stort förtroende för henne..
Men jobbigt var det speciellt när mor min var med,,Man minns ju såklart det helvete man gav henne som barn och som vuxen..
Nu äter jag concerta vet inte riktigt så mycket om den medicinen så vi får väl se om en gloria växer fram ur skallen på mig ;) neeeeee tror inte det jag är jag med alla mina fel och brister..

nu väntar jag på att komma igång ordentligt blir en lång rolig sommar med barnen, kanske man till och med kan träffa en kärlek också? Som mor min sa snälla pernilla du går aldrig ut tror du dom kommer med nrlapp till din dörr? hahaha så sant så sant..
Så ska börja ta mig ut lite igen behöver det och för en gångs skull känner jag att det skulle vara bra för mig..

Jag och Jimmy träffas till o från..f,låt att jag skriver det men hela Sala vet ju det ändå *S* Jag kan säga det lite mystiskt vi har sammankomster (dumdumduuuuum) och gör störtsköna och roliga saker ihop med barnen eller oss,,en go vän som jag alltid kommer älska på mitt eget lilla vis och han kommer alltid älska mig på sitt eget lilla vis..

Barnen och jag mår bra vissa frågetecken finns runt vissa saker men vi är ju kämpare krantzklanen hehe,,

Lite sorgligt då..Gjorde lungtester i förra veckan fick diagnosen lindrig kol det slog undan fötterna på mig fast det va väntat..så snart ska jag ta upp kampen mot min absolut bästa älskare herr cigg..uj uj kommer bli tufft men måste.slutar jag nu stannar kolen där den är nu den kommer varken bli bättre eller sämre..så the fight is on dude!

Ja lite uppdateringar blev det gott folk..ta hand om varandra....

RSS 2.0