Dr Phil hemmafruar.

Har följt en serie om hemmafurarna på Dr Phil herre gud..vilket drama :) Men känner igen mycket mycket av själva gänget..

Alla suckar och stönar och våran lilla Phillan men jag gillar han men ogillar mycket han ibland säger..speciellt det avsnittet när en 14 årig tjej fick barn och han tyckte inte att mamman o pappan skulle säga ja till preventivmedel för det skulle vara att uppmuntra till mera sex..Herre gud människa! Hon har fått barn haft sex och kommer ha det igen vad är bättre? Att slippa få flera barn som hamnar hos hennes föräldrar eller inte få flera barn som hamnar hos hennes föräldrar..

Har till och med fått mycket tips och insikt i saker som tagits upp i programmet men det är ju jag det sen får ju alla göra olika..Men alla tar vi tips och trix lite från överallt (tror jag)

Hade full rulle igår pratade med en hel del folk som var riktigt trevligt :) me like..
Idag blir det till att bara ta det lugnt och slöglo på film till barnen kommer..saknar dom galet så vidrigt tyst här hemma..
Blir fullt ös i veckan också 3 dagars inskolning med Sam på dagiset vi ska vara där från 9-15 3 dagar men ska bli skojj..

Ne nu har jag morronbloggat inte mycket spännande här inte..Big brother ikväll! Jippie ;)

RSS 2.0