Älskade..

Håller på och städar så svetten rinner hela undervåningen är klar,,Kände att jag behövde en kaffe paus och då kom det en massa tankar snurrande..

Jag vet att det kommer bli otroligt jobbigt på fredagen när älskade farbror ska begravas det kommer komma så mycket minnen fram...
Pappas begravning är en dimma för mig kommer ihåg väldigt lite.
Jag vet att mina barn satt längst fram och jag gick upp och läste mitt brev till pappa..Kommer ihåg att tom grät men inte om Janina gjorde det??
Mamma satt helt blek och såg så ensam ut allt var så hemskt..Sen helt plötsligt var vi vid kyrkogården och pappa sänktes ner i graven Kommer inte ens ihåg alla som var med på pappas begravning vet bara att vissa skulle inte överhuvudtaget varit där och hade jag och mor min inte varit så psykiskt nebrutna så hade vi sagt ifrån också..,,,
Kommer ihåg Ove jag kommer så väl ihåg vad jag sa till han..
Han är det enda jag har kvar av pappa och nu är också han borta..Jag har ingen av dom kvar allt är totalt tomt och tyst..

Men något fint har detta fört med sig Oves dotter en sån fin kvinna stark vacker och otroligt ödmjuk..
Känner att våran kontakt kommer bli fin...
Jag är faktiskt väldigt rädd för fredagen vet inte alls hur jag kommer reagera helst vill jag bara stänga av..Och tänk om jag gör et då komemr alla tro att jag inte sörjer han alls..
Eller tänk om jag bryter ihop totalt..
tänk om allt kommer fram om pappa också?

Jag har inget av min far eller farbror kvar ni skulle bara veta vilket enormt tomrum jag har i mig..Det syns inte och jag pratar inte om det.(skriver här dock) men att säga och prata om det är så svårt..

Jag kom ihåg när Janina träffade Ove efter pappa gått bort..Det blev kärlek vid första ögonblicket *L* Hon släppte inte Oves händer en enda sekund, sen sa hon till mig att det va precis som när jag höll moffa i handen..Och samma tatueringar har dom också och naglar hon la märke till exakt allt...

tom hade svårt att träffa Ove han har aldrig sagt något men jag tror det är för att han påminner om Moffa så mycket.tom är en sån person som inte vill prata om saker som gör han ledsen men man såg hans min när han träffade Ove man såg vad han kände..

Tänk vad den mannen har gjort intryck..Han och Jimmy blev riktigt goda vänner Ove sa till mig att Jimmy är en otroligt fin grabb..Dom kom så himla bra överrens dom pratade om exakt allt jag hängde inte med på hälften *L* men fint att se..

Skulle kunna skriva hur mycket som helst känner jag..Men det blir så när jag känner mig nervös och ensam om nått..Även om jag har Jimmy och Janina där så känner jag bara så ensam..Men alla kanske gör så?
Men rädd är jag...

Skriver väl ett par rader på lördag om jag orkar det visar sig...

Ta hand om er alla......
Älskade farbror..
saknar älskarFinaste kärleken på jorden är du pappa min..




Systerskap..

Är så himla glad i min syster,,Vi är ganska olika men ack så lika änå..Vi bråkar (ellernjae) inte bråkar direkt men kan bli lite sura på varandra men alltid har det faktiskt handlat om missförstånd bara..

Jag kan alltid i slutändan lita på henne till 100% allti och förevigt,,

Idag ska vi ner på stan hon och jag och bara umgås! shoppa lite fika och prata..

Blev kortis inlägg idag kommer väl med ett inlägg till om jag hittar nå roligt på stan :)

kramis

En önskan..

Jag vill verkligen kunna koncentrera mig på et som finns här och nu men ddet är helt omöjligt!
Idag fick mor min svar på sina prover och det är allvarligt operation krävs och för henne kan det vara rent ut sagt dödligt..

Vad ska jag göra för att kunna ge min familj lite ro? lite lycka? Jag vill så gäran ta llt et onda ifrån mor min hon har gått igenom så mycket och går fortfarande igenom en hel del..Hon är en kämpare men idag hörde jag det som jag är livrädd för rösten som ger upp som inte orkar så mycket mera..

Min mor är mitt allt hon är min förebild och mångas mardröm,,Men min mor är en sån som säger exakt vad hon tycker och hennes familj är hennes allt..OCh att höra uppgivelsen i hennes röst får mig att rysa..

Jag vet inte vad jag ska göra? eller vad jag kan göra? Känner mig så otroligt liten i allt just nu så tom för mycket händer nu och jag håller på att tappa greppet  totalt..
utåt sett håller jag ihop allt men jag är så trött så avstängd inget jag gör har en mening för mig längre känns det som..

Sen sitter man på kvällen och natten och tänker på vilken kass mor jag är som inte kan finnas där för mina barn jag gör det bara det jag måste sen inget mera men ärligt talat jag orkar inte kan inte vill inte..
Tack o lov för Jimmy fina mannen i mitt liv han är ett riktigt stöd han vet inte hälften hur jag känner men han anar och han ser väl mig på nätterna fundera vandra upp och ner..
Men jag har sån ångest för mina barn hur länge ska dom orka? Jag finns ju här men änåså inte på nått sätt stackars fina barn..

Min mamma fina lilla mamma en önskan har jag och det är att du ska få ro och lycka älskar dig så mycket!!

finaste i hela världen!


Kommer bli mycket nu ett tag

Men innan bomben släpps ska jag försöka koncentrera mig på det som är just nu och som finns runt om mig..

Sammie tog 3 steg i lördags blev mycklet applåder och skratt--Han är 10½ månad lillkillen min kommer faktiskt inte alls ihåg när dom stora gick..Jag vet bara att en gick innan ettårsdagen och den andra gick strax efter ettårsdagen..

Snart ett år sen Sam kom till oss herre gud! vart har tiden tagit vägen?
Snart börjar han hos dagmamman också (saknar han redan)
om stora barnen börjar nu verkligen längta till sommarlovet och jag förstår dom så väl,
lite bad och bara få vara vila upp sig..

Jag kommer definitivt inte spendera nån mycket tid på stranden känner mig själv för väl..Nu har det varit på tok för mycket i snart ett år det ena har avlöst det andra i farlig fart och det har tagit på mitt psyke enormt mycket..
Jag känner mig utsliten ful blek fet flottig och helt enkelt missanpassad i samhället..
Jag drar mig undan allt och inget! och jag vet att det skadar jag vet att jag förlorar mycket på det..
Men imorgon så ska Jimmy få följa med på ett av mina (möten) Nu kommer han verkligen få höra och se vad jag har att kämpa emot och detta har jag kämpat med sen jag var liten och sen jag blev lite äldre, än idag kämpar jag varje dag mot alla demoner jag har,just nu har jag förlorat men jag hoppas på att Jimmy kanske kan få upp ögonen lite och mera förstå mig också..Jag är inte en tuff ball Pilla det är ytan bara!
Inombors är jag livrädd för exakt allt rädd för människor rädd för förändringar rädd för känslor rädd för livet i sig till och med..

Så många fina människor har jag nu förlorat tid har tagits ifrån mig som jag aldrig kommer få igen jag kommer helt enkelt inte få en enda chans till..Finns inget avslut allt fortsätter för mig som en repig skiva..

Suck för det mesta men tack o lov för barnen mina fina vackra älskade barn!! Min lycka här i livet..
Är så stolt över er alla och kommer alltid vara..Fina Janina du kommer bli kärleken själv när du blir stor..
Tom min storalilla bamsebjörn..Du kommer göra din flicka otroligt trygg och du kommer bli väldigt betydelsefull..
Lilla Sam våran solstråle att få se dig växa upp ska bli ett riktigt äventyr för oss alla...
Jimmy min fina man..Allt är så nytt för dig men att veta att du på mig litar till 100% gör mig så glad i dig..
Det vi har är starkt och ärligt vårat förhållande bygger på total ärlighet..Att känna att du älskar just mig betyder så mycket...

OCh ett stor tack till er alla..Era kommentarer värmer så enormt mycket...

Finns inga mera..

Min far är borta och tidigt imorse gick min farbror bort!! Finns ingen mera för mig..

För en gångs skull var jag omtyckt Ove gillade mig han fastnade för mig,Jag va så glad att den mannen kom in i vårat liv..han var min enda länk till pappa också på nått sätt nu finns inget..

Men nu finns det två fina änglar som kan vaka över oss alla...
OCh fina jeanette Oves dotter jag känner så mycket för dig! Förstår dig så väl...

Mina tankar och kramar går till Vanja Jeanette och barnbarnen hans...

Vila i frid du fina man!!!!

Skräckis i ny version..

JAg är ett stort fan av nightmare on Elmstreet Så ikväll ska jag och 3 till på bio för att glo på den nya versionen av min sötis freddy :)

One Two, Freddys Coming For You,
Three Four, Better Lock Your Door,
Five Six, Grab A Crucifix,
Seven Eight, Gonna Stay Up Late,
Nine Ten,You'll Never Sleep Again!

http://www.youtube.com/watch?v=PEQnoIq4UFY En liten trailer...


Sen blir det go mat hoppas jag..

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag leta kläder och sminket ska på..

Tänkte bli en puma ikväll ;)

Så Jimmy vet vad som kommer hem ikväll *S*

Man ska inte glo på film..

Inatt såg jag på filmen Hachiko så himla fin!!! och jag grät floder!!!!!!

Rickard gere spelar huvudrollen men egentligen har historien hänt i Japan..
http://www.youtube.com/watch?v=jNyyfcF6qjA En liten trailer...

Handlar om en valp (rasen akita) som helt plötsligt dyker upp på en tågstation..
Han får följa med (rickard gere) hem och varje dag följer han sin husse till tåget och väntar på att han ska komma hem..

Men en dag dyker inte husse upp men hatchiko fortsätter vänta i hela 9 år till!
Många vänner fick hunden på tågstationen och idag står en staty för hatchikos ära just för att han va sin husse trogen ända in i döden för alltid och förevigt...

Kan bara säga att denna film är inte för den veka..Jag grät floder inatt..Tur att Jimmy sov sånna här filmer berör mig så enormt verklighetsbaserade filmer är min stora favorit!

Hundar  tror jag besitter en sån enorm kraft att läka..En hund kan vara ett enormt stöd vid deppresioner,ångest och panik...
En hund får en att komma ut på ett helt annat sätt en hund dömer dig aldrig och älskar dig alltid!

Tom är mitt bevis på vad en hund kan göra..Man får aldrig ta på tom min son är instängd i sig själv på många sätt tack vare sin asperger..
Men Connie får ut han..Allt från en liten putt på hans slappa hand som ligger nerför soffkanten eller att bara sitta brevid han gör han så mycket bättre..
Hon känner av han på ett sätt som inte ens jag kan göra. Att se han skratta och le och mysa med Connie gör allt så mycket värt det!
Tom kan agera väldigt kraftfullt utåt men bredvid Connie så lugnar han sig snabbt..Ibland tror jag det nästan är för att han inte vill gör henne rädd eller han vill inte att hon ska få se han sån..

Jag kan inte ens tänka mig vad Tom går igenom dagligen faktiskt jag försöker men jag kan inte...Allt är så mycket svårare för Tom allt från att säga hej tillbaka till kassörskan (som vi inte ens tänker på) till att kunna umgås med familjen vid högtider..
Min son har blivit kallad allt från idiot till mobbare till psykfall det är en moders värsta mardröm! MEn jag kommer alltid stå fast vid att Tom kommer bli nått stort hans sätt att tänka är det få som gör i hans ålder jag är stolt! Med all rätt!
Tom är mitt hjärtebarn alla mina barn betyder så enormt mycket för mig fast på olika sätt! Tom är min fight jag fightas för att han som alla andra ska en betydelse i samhället att han ska förstå samhället och världen. För världen tänker inte som han och han tänker inte som världen...

oj oj mycket kom ut pågrund av denna film! men som sagt jag tror på hundars sätt att bota och lindra människor svårigheter!

Nu ska jag ut på en långis med hundarna :) kallt ute *brrrr*




Tiden räcker inte till..

Har så himla mycket att göra just nu så jag har valt bort att skriva faktiskt...

Känns som att en blogg inte är så kul att läsa om det bara står att idag hade jag möte är sen möte är blablabla...

Har det just nu skitjobbigt och jättetråkigt..
Och jag kan inte heller skriva om det för att jag vill inte såra mina nära och kära :( men det är så jobbigt..

Dom stora barnen är hos sin far så det är obehagligt tyst och lugnt här gillar det inte..Jag vill ha dom hemma höra deras pysslande och tasslande till och med Sam blir så där konstigt tyst och lugn faktiskt..

Iag släppte han taget helt och hållet och stog och lekte med en sak bra länge *L* mamma blev så stolt så..snart kommer han vandra på här i 190! NSart blir han 11 månader också..Vad tiden går..Man hinner inte alls med..

Nsart fyller min stora kille 15 sen en vecka senare fyller min stora tjej 10 sen en vecka senare efter henne så fyller lilla killen 1 år!

i augusti början han hos dagmamma också..tack o lov är det här på dalhem samma dagmamma hade tom faktiskt när han va liten annars hade jag inte tackat ja..Gillar egentligen inte dagmammor..Har fått för mig att det är så slappt på nått sätt..Händer inget barnen får inte tillräckligt med aktiviteter..Aja! mina nojjor mina bekymer..

Men henne litar jag på :)

Jimmy har börjat jobba här i sala också STORT +!! Äntligen får man se han lite mera..Superbra dagar också.Ena veckan 5 till 1 och andra veckan 1 till 10...Så perfekt...Man hinner göra saker och man hinner umgås alla!

Nej nus ka jag kolla igenom bloggar lite va ett tag sen nu :)

Hoppas ni alla får en toppen helg!!!!

Rök inte bredvid barnet..

Har blivit mycket snack nu om rökning på vovve..

Det får mig att minnas tillbaka till tanten vid ica..
Jag står och pratar med en kompis..Sam va inte ens i närheten av röken..bilar överallt..
En tant går förbi och sen går hon ut igen bara för att säga till mig att snälla du rök inte bredvi barnet! Jag blev oxtokig..

Jag frågade henne om hon inte märker alla avgaser! Och nästa gång ska jag plasta in min son i en plastbubbla innan jag går ut!
JAg hade förstått henne om jag rökt med Sam i famnen eller suttit precis bredvid så röken åkta rakt på han..Men hon var fan löjlig!

Det roliga va att hon inte hade svar på när jag drog upp alla avgaser på perkeringsplatsen utan det va bara mitt rökande som störde henne och jag va inte ens i närheten av ingången!

Det är en jävla lynchning på oss rökare! Vi vet vad vi håller på med för sjutton!
Jag kan själv störa mig på folk som ställer sig precis vid ingångar och puffar på..Jag står alltid en bit ifrån jag gillar inte att röka och gör det sällan sällan vi stora folksamlingar..Jag har som storrökare respekt för andra absolut..Varför har dom så svårt att respektera oss?

Men sånt folk gör mig bara så trött och förbannad!! eller dom som går förbi eller cyklar förbi börjar hosta enormt högt och säga usch..jag går i taket!!

en gång cyklade det förbi ett par barn kanske i 10-12 års åldern..Dom sa sen framför mig när dom drog förbi att du ska inte röka jag skrek att ni borde lära er hålla tyst om vissa kommentarer!

Visst detta med passivrökning det stämmer..
Men tänk om folk kunde fatta ur jävla svårt det är att sluta! eller ens tänka tanken på att sluta!
Vissa säger bara låt bli att tända ciggen! ja då svarar jag med lika bra att stänga käften när du är hungrig..
eller det är bara att sluta ju! Ja och det är lika lätt att inte få skita om man har diarre!

Jag skadar mig! min chans till cancer ökar drastiskt! men vet ni vad! vad jag har sett inom min släkt så spelar det ingen som helst roll om jag slutar! får jag cancer så får jag det vare sig jag är rökfri eller inte tydligen,,Min far och Min farbror och mostrar och fastrar har visat det!

Shit! vad jag är uppretad känner jag..Men det är fasiken jobbigt ibland..Jag går inte fram till nån som stinker parfym att gå hem och tvätta sig för jag får ett astmaanfall av din rosdoft..Varför ska då vissa påpeka att jag röker om jag står långt ifrån en ingång och just är råkar en människa gå..

Suck..ne nu ska jag ta mig en cigg!! ha det gött!


Inlåst!

Jag börjar känna mig väldigt inlåst! Det mesta tror jag är inombords faktiskt men gäller lite hemma också..
Alla förlitar sig på mig exakt alla! Jag ska klara ekonomin maten städning hundar barnen tvätten disken mötena ja ALLT! Det känns som att jag är inlåst i ett litet helvete och satans vad svårt et är att kkunna vända sig nånstanns..

Jimmy har en förlegad inställning..och et är att jobba sen har jag nog gjort mitt..är det verkligen så det ska vara?
Om det är så varför ska man då vara 2? Mina tankar bara snurrar o snurrar..Visst jag vet att jag kan lita på honom till 100% om! jag säger till han,,men vem vill ha det så? Kan inte karlar se lite utanför deras ramar?

Sammie är så snäll tack o lov! han är helt underbar..han underhåller sig själv med lek prat dreggel och skratt!
Dom stora barnen är helt frälsta i han :) och så uktiga dom är..
I fredags var vi ute här på framsidan lite senare än vanligt..Så kommer stora starka Tom ut och börjar leka med Sam så himla fint att se..En riktig hök är han..hahaha..sam fick inte gå för långt han sopade undan stenar så inte sams knän skulle få ont..så himla fin storebror,,
Janina lekte med en sjuk Hampus..Febrig och hes..stackarna...

Om jag ska vara ärlig så vet jag inte direkt vad jimmy gjorde? han va ju runtomkringmen inte så mycket mera..
På lördag kvällen gjorde jag jätte mumsig nyponsoppa med grädde och biskvier
Det slörpa dom i sig väldigt fort.

Sam gjorde en sån söt frisyr på sig själv igår me kräm..Mamma gjorde toppen hahaha..
En riktig leberobebis tycker jag!

Idag blir det bvc tack o lov så slapp jag mötet på eftermiddagen!
Over and out..pillan

RSS 2.0