Skitig

Tjejer ska ju gilla att pynta upp sig göra sig fin lukta gott ha rent doftande hår mm mm..
Men fy fan! va trött jag kan bli på det ibland!

På nått sätt är det mera accepterande att karlar luktar lite svett ser lite halvflottiga ut efter en arbetsdag och att dom kör raggar dusch är ok..Men skulle jag köra upp våtservetter mellan benen och armarna skulle jag bli skum eller äcklig..

Suck!
Jag har en önskan att få en dag få sitta i min soffa och fisa äggfisar som nästan smälter hål i dynan..Rapa kodynga som kan väcka en död.Ha ett nerdergglat linne med matrester på klia mig i mitt flottiga hår så det bara rinner mellan fingrarna..

Bara en dag skita i allt!
Men oj! skulle jag göra det så får jag en enkel biljett till psyk..
Då har jag enligt andra tappat greppet totalt fast jag bara vill vara slapp slö och likgiltig för en dag...

Visst gillar jag också att se fräsch ut se lite pigg ut men ibland vill jag bara inte gå in i duschen orka trassla ut hår som inget balsam kan hjälpa..Smörja in varenda jädrans veck man har raka allt från bikinilinjen till stortår!

Bara en dag vill jag se ut som fan själv!


Nattens diskussion...

Jag och Jimmy brukar ofta ha lite små tävlingar mellan oss..Och inatt kom et..Vi kolla på en film som hette family vacation..Och då säger han att den ena skåespelaren är  Richard pryor..IKKE! Jo då kl 2 så vägra han ge sig och sa att han ska kolla det imorgon..Hahaha jag hann kolla..

Har nu lagt upp bilden på richard pryor och bilden på Sreve Harvey som va med filmen igår..Något påminner dom om varandra men Jimmy hade fel! fel fel fel! Jippie...

Här har vi Richard Pryor (som också är död)

Och här är Steve Harvey (vällans levande)

Skitrolig kille brukar se han på Dr Phil..Har aldrig sett Phillan skratta så mycket som när han är där :)

*andas ut* så skönt att få rätt...
Nu bråkar ju inte vi om sånt här utan vi är lite töntiga på detta sättet hahaha..Han har rätt många många gånger men man ska aldrig tävla med mig om skådespelare! *S*

Ganska aptetiskt hahaha men men det är våran grejj och vi har väligt roligt också tack vare dessa smålekar...

Ding dong Jimmy jag vann denna ronden...Älskar dig i alla fall...

Saker kommer och går..

Javisst är det så! Ibland måste man stanna upp för att kunna göra något bra något kreativt...
Idag kom min stund min absoluta lugna stund....

Som senaste 4 veckornahar jag varit dålig väldigt dålig..Har letat och letat efter svar men allt bara rann mellan mina fingrar..
Har avslutat en hel del som jag inte som jag inte kunde hantera och som tog för mycket tid från oss alla mycket läkarbesök mycket mycket tid men nu vet vi i alla fall...

Dom flesta tror att jag och Jimmy gjort gjort slut *L* men ikke då som jag alltid har skrivit krävs nog en hel del för oss att gå isär..Så dom som letar efter fel och brister i vårat förhållande kanske ska ta sig en tänkare..
har avslutat mitt facebook konto också anar att någon har mitt lösen sen ändras det en hel del skumma saker hela tiden..Men en facebook paus kan nog göra gott...

Håller på och planerar min blogg ska göra en helt ny..Titeln kommer heter Det handlar om att överleva..
Men där kommer bara vissa och speciellt nära människor till mig få läsa :) Kommer och skriva allt men mest positivt sånt som jag hoppas på ska hända och som jag vet kommer att hända och hur det hände ...

Ska bli en blogg med mycket ljusa färger denna kommer jag behålla älskar denna blogg och grannen gjorde den precis så som jag vill ha den..Älskar ju som sagt Nightmare before christmas temat...

Sammie håller på att få sina kindtänder känner inte alls igen han! så grinig och sur hela tiden...Nu får man verkligen veta att man är mamma men tack o lov för han dagarna skulle vara så tomma utan min lilla surmulle!

Ska strax iväg till mor min och baka finska kålpiroger..så himla goda! Perfekta mellanmåls piroger Sen ska jag hem och städa i mängder..

Saker kommer och går men tiden läker alla sår!

Det mesta kommer alltid ikapp en hur mycket man än försöker stoppa det...

Vila i frid fina Pappa och Ove ni är så saknade tänker på er varje dag *älskar*

För länge länge sedan!

Ojsan va ett tag sen sist :) Men har haft total bloggtorka! Och inte haft någon lust alls att skriva...

Det har hänt mängder men inget som jag låter vissa smaska på och dra till och ifrån :) Men alla mängder löser sig alltid så sköööööönt!

Man halvnjuter av värmen på nått sätt..Man gillar den men hatar den sover ganska bra trots värmen värre med barnen tycker så synd om om..

Sammie börjar må lite dåligt av värmen och Tom..janina baar ju hela dagarna så hon tycker det är halv okej :) Men nätterna är jobbiga för henne..Hon har inte en enda fläkt eller nått *stackarn*
Och inte en luft gnutta får hon in i rummet..

Måste fixa fläkt!

Sammie blev 1 år den första juli! Helt underbar dag Maria kom över med hennes söta charmtroll! Det blev en hel del kladd HAHAHA,,Sammie som jag trodde skulle hugga in med händer och fötter körde den fina stilen..sked! Kommer lite bilder här nere :)

Nej nu ska jag dammsuga ikväll tar jag golven...

Ha det gött alla!

Suck går tydligen inte att ladda upp bilder..Kör det sen istället..ha det fint!

RSS 2.0