Ska man få svar?

igår satt jag och prata i 5 timmar med fina Maria och då kom vi upp på detta med avslut..

Jag har fått hört 2 gånger i mitt liv att ett par varnade mig för en fd vän för många många år sen..
Sen fick jag höra det igen att min fd vän önskade hon hade lyssnat på dom..på nått sätt sitter den frasen fast i mig...

Och nu har jag förstått att 2 av dom är mina facebook vänner..hur ska man göra?
Jag vill fråga dom men vet inte om det kommer ge mig nått ärligt talat? Hur dom än svarar så kommer jag vara likadan och känna likadant (tror jag)?

Men jag vet inte ska jag fråga eller ska jag inte? Man vill inte dra upp en massa som kan såra andra heller eller komma med nått som kanske inte alls stämmer..Fast där kommer lilla jag fram igen alltid tänka på andra för det kan ju vara skönt att få ett svar också eller?

Så himla konstigt har inte haft en aning om vilka dom är ens *S* Helt plötsligt hade jag en vänförfågan från den andres partner visade det sig och då fattade jag vilka dom är! blev helt paff...

Vi har vuxit upp det vet jag! det som dom påstås ha sagt sas för 14 år sen men det är just det att jag fick höra det igen för ca 3 år sen och innerst vill jag veta varför....om känner ju inte ens mig dom har sett mig dom har varit i närheten av mig dom har hört om mig men aldrig umgåts med mig...

Suck! hatar sånt här..
Jag vill verkligen inte såra dom me en sån här fråga för dom är riktigt trevliga i alla fall den ena av dom den andra känner jag inte alls vet inte vem h*n är har sett den personen när jag höll ett föredrag om brottsoffer och missbrukare på ett föredrag jag höll i på kungsängensskolan bara..H*n gick i samma klass eller nått sånt med syster min..

Har tänkt på detta hela dagen igår det verkligen surrar i skallen och det är jobbigt..

Suck och suck igen...

maria är så otroligt fin fy fan vad jag önskar jag hade hennes insikt i saker! Munnen bara gick på mig igår (hoppas du inte tyckte jag är en av dom vi prata om) hahaha...

Men du är så fin! OCh igår såg jag något som jag tycker fattas på henne så jag ska kolla runt lite och se om jag kan hitta det :)

Nu ska jag gosa me min solstråle..Inte mycket han är på golvet nu..Har vill gå och därmed basta! tänder i hela munnen har han och ett leende som får isen att smälta!
Är så otroligt lycklig jag har allt! Ibland kan det vara svårt att tänka så med så mycket som har hänt men jag är verkligen LYCKLIG! JAg har mina fina underbara barn!! JAg har Jimmy som ställer upp på mig i allt! han är lite krånglig och vill gärna försvåra allt men i slutändan finns han där och han får det gjort *älskar* Sen är ju jag inte en lätt person att leva med men han har valt mig bara mig!

Nu ska jag gosa måste gosa...Hör han dreggla och säga lampa mamma blomma här hahaha

underbart !


RSS 2.0