Mest bara bilder..

Idag blir det mest bilder i bloggen!!!

Igår fick jag besök av fina Maria och hon hade gjort en helt underbar OS mössa till Sammie med hans namn på..JAg blev så himla rörd! Är inte van vid att folk skämmer bort min fina hjärtan...Min barn har ju fått följa med på andras semester och andra saker och ibland känns det som att jag kommer aldrig kunna ge tillbaka nått sånt..
SÅ tackar er alla fina här för vad ni gör för mina barn!!

ÅH hag upptäckt nyss att bilden På sammie med mössan har jag lyckats radera *ARGHH*

Sätter ut den sen :)

Här är en kladdig sammie som äter kladdkaka ballerina :)
Mumsibumsi!

OCh så här er Jimmy ut när jag säger åt han att skita i datorn och gå och lägga sig istället hahaha..
mimimimimi snyft

Här är min kladdkaka som inte blev nån kladdkaka hade den i för länge u ugnen så den blev en stenhård chockladkaka *S* man fick såga med kniven men god var den..KAn ju inte lyckats med allt eller?
Sen får jag + poöng med allt slit med hjärtorna..Står ju med oincett och fixar ju hahaha..Petig javisst! psyco? absolut :)
hehehe

Köpte 2 böcker på bokrean en om Demoner en om magi..Köpte dom bara för att bilderna va så smuyggt gjorda :) 70 kr styck ett kap ju!
hehe typiska pillan bäcker :) me like!

ad Janina ta kort till bloggen hon är duktig hon *L*

Nej idag ska jag sätte mig ner och planera för morgondagen :) Kram och hej! Och tack igen söta maria!! Du är så himla fin!

Dörren är öppen!

Nu skiter jag i detta med att ha låst blogg! folk får tycka exakt vad dom tycker om min blogg! Har fått så många mail och frågor om varför och att jag absolut ska låsa upp den igen så nu är det gjort!

Faktiskt så enormt befriande! Så jäkla skönt..Min blogg mina tankar om vad jag tycker om saker och ting!

Så nu alla kära och nära ja alla! varsegooo och läs min enormt spännande blogg :)

Just nu håller jag på och bakar kladdkaka ska överraska barnen med lite fika när dom kommer hem från skolan det är dom så värda så! Grabben har jobbat så jäkla bra i skolan och hemma så detta får bli en liten bonus..Funderar på bio imorgon men vi får se tar ju sån jäkla tid att komma dit sen är det inte säkert att bussarna eller tågen går hem heller om det blir sent..

Tom är så himla fin med Sammie man ser att hans lillebror betyder så mycket för han det värmer mitt hjärta så enormt mycket..
Tom är ju annars ingen som gillar närkontakt men Sammie har verkligen lindat sin bror kring sitt lillfinger :) Varje gång han går förbi sammie så ger han Sammie en smekning på dunhuvudet ibland tar han upp Sammie också om han vaknat så himla fint att se dom sitta i soffan och gosa...Min stora fina grabb är underbar! Connie är nog den som gjort mest underverk med min son..Hans diagnos kanske hade varit svårare om han inte haft sin hund eller vår hund :) vad vet man? djur gör ju underverk!

JAnina är som mig hahaha lite hönsaktig och vi har svårt att bara gosgosa med sammie ibland får till och med jag gå bort en stund ifrån han annars pussar man väl ihjäl han hahaha..

JAg är så jäkla lycklig! Har en sån enormt fin och öppen familj..Helt underbara barn som klarar allt dom tar för sig en underbar man som alltid finns vid min sida han gav aldrig upp på mig när jag började med dumheter utan han kämpade vid min sida och tillsammans klarade vi det! och ta mej fan vi blev starkare tillsammans också..*älskar*

Mina barn litar på Jimmy till 100% och det känns så skönt..Dom vet att dom alltid kan vända sig till han om det är nått han är deras bonuspappa ända ut i fingerspetsarna :)

Älskade älskade familj mitt allt!

JAg skulle kunna skryta  hur mycket som helst över min familj så jag lär nog sluta här annars lär det väl aldrig ta slut *S*
Dags att ta ut kakan ur ugnen doftar så himla gott av chocklad i hela huset! *mumma*

Kram på er och alla okända läsare välkomnar jag igen! Kända som okända ;)

Tänker tankar..

Jag har så himla tråkigt..Alltså jätte tråkigt..Och när jag har jätte tråkigt så börjar jag alltid tänka på galna saker och allt det råkar ju då Jimmy utför när han kommer hem (stackarn)

fast han är van! Jag är hans tok hahaha..
Funderar på att göra en fuling med hans kalsonger faktiskt :) Klippa ett jätte stort hål precis där paketet ska vara ;) men vi får se...Jag kan ju vara äcklig också men då slutar väl ni läsa min blogg om ni får veta vad jag skulle kunna göra med chockladpudding hahaha..

Idag ville jag pigga upp Maria också men hur! Då såg jag på min mobil att man kan skicka presentkort på chocklad och annat så jag skickade ett presentkort på en bit chocklad! hoppasdet oiggar upp henne lite mitt i allt det onda nu!

på eftermiddagen kanske jag ska dit på en fika men vi får se hur hon mår..Vet hur man kan bli av smärta..Ena stunden känns det ok,,man har ont men man klarar det men sen kan det smälla till och man blir helt orkeslös...

själv har jag ganska så okej med smärtan i mina axlar och rygg värktabletterna gör ju sitt absolut men inte allt..Vissa mornar kan jag klara mig helt utan det beror på hur ryggen är ibland ser jag ut att behöva kryckor ryggen håller helt enkelt inte..kan inte göra nått när den är så där..Inte bära ner Sammie ens så vi brukar gosa i min säng tills min rygg har vaknat upp..

Men tradolan är ett jäkla piller...Jag kan inte ta mer än 2 per dag..Annars skulle jag ligga och spy hela tiden..Men när dom funkar så gör dom det okej..Dom  tar bort toppen av smärtan i alla fall såman kan göra nått utan dom vette jag fan hur jag skulle göra..
Men pratade med Jimmy igår om injektion igen i axeln..Men jag är ju så sarans spruträdd och den sprutan är inte nådig..Lång är den för den ska ju gröpas ner i axeln där slitningsskadorna är..UASCH! ont ont ont..Men den sprutan hjälpte bra länge..

Men som sagt vi får se..När jag känner mig redo så gör jag det :)

Nehe! om man ska klura ut nått bra bus! Nått roligt! Nått jag! ;)

Bye bye

Racerstolar!

Nu ämtligen har sammie ått sin nya gåstol..så himla fin! Så tack så jätte jätte JÄTTE mycket för att du ville sälja den...

Vi var med Janina Hampus och Sammie i V-rås idag blev ett antal timmar men mysigt va det..Blev lite loppis men hittade inget speciellt faktiskt,,blev en my little pony bebis till Janina ett flipperspel till Hampus och sen en t-shirt till sammie..Va mycket bord men inte så mycket nyttogrejjer..Mest nytt faktiskt och det gillar jag inte..Loppis ska vara loppis begagnade saker..Men mer och mer nytt kryper in och priserna på dessa grejjer är ju lika som i affärerna...

Sen åkte vi till Aboslut fina Vicky och hennes man..sammie fick där inviga sin racerstol och den va perfekt :)

Nu har Sammies tand kommit fram ganska mycket så himla gulligt! Sen i förrigår satte han sig helt själv från att krypit en bit..Helt plötsligt satt han bara och idag satt han sälv och lekte med sina fötter ett bra tag! TIDEN GÅR SÅ FORT! Nästan för fort men samtidigt är det så roligt att  få följa alla framsteg allt nytt..

Men jag måste verkligen börja fylla hans garderob..Beställde igår lite dressar på hm st 86 så nästa helg blir det v-rås lopiis och handla en heöl del till han...

Sen en sak till! ge upp lägg ner! Den energin ni lägger på mig kan ni lägga på nått annat finare (lovar)

Detta är kärlek..Jag blir så varm inombords när man ser hur mycket Jimmy älskar sin son! Så ärlig så varm Sammie är hans allt helt underbart!


Så här såg Janina ut kl 8 på lördag morgon när hon gjorde läxan hahaha,,,Man måste skojja till det tydligen hahaha..
Älskade älskade töabit min! Du är så otroligt underbar! Älskar dig så för dina bus och trix du hittar på..Älskar din lillgammla röst som är så himla rättvis..älskar!


Ha det fint nu alla mängder av kramar..OCH JAG VILL LÅSA UPP MIN BLOGG!! MEN SAMTIDIGT VILL JAG INTE ATT FOLK SKA MÅ SÅ SATANS DÅLIGT AV ATT LÄSA DEN..suck!

Vikken dag vikken dag...

Det är bara så otroligt skönt att denna dagen har gått..ch det bästa är ju att min syster mår bra och är hemma!

Själv sitter jag och planerar..Min karl fyller 30 nästa helg och jag vill verkligen ge han nått som han alltid komemr minnas..en fest såklart och nått riktigt fint..Men vad?! Jag är så dålig på att hitta på sånt här ju :(

Jag tog i alla fall mod till mig att fråga sammies gudmor om hon kunde ta sammie över natten den 27e till den 28e och absolut inga problem där :) man blir så paff över att våran fina viktoria bara ställer upp så där..Hon är guld värd!
Det som är så härligt med henne är att man behöver inte stressa när hon har Sammie och man känner sig inte stressad heller..Jag är ju sån att jag är så rädd för att vara ivägen så behöver jag hjälp brukar jag gör det i raketfart sen hem och hämta han..Man vill ju inte trötta ut dom som hjälper en...

Men härligt att få vara barnledig så underbart härligt! jag älskar det! sen att få festa loss lite och bara njuta i sängen tillsammans med Jimmy på morgonen kommer ju bara bli helt underbart!!Hahaha jag ser nog mera framemot det här :)
Jimmy vet inget att sammie ska sova där så vi får se hur jag lyckas med skjuts och lämna han så han inte märker nått,Vi får se nått klurar jag nog ut..

Vi ska få vara barnlediga..Kan inte sluta tjata om det! Sist vi var barnlediga var sammie hos min mor och det är flera månader sen och då hämtade vi han halv tio på morgonen :) nu blir det nog inte så lät att hämta han *S*
Min och Jimmy helt fina egentid för oss....

Ne! jag måste klura ut nått nu, nått riktigt bra är det nån som har bra tips så säg nått!!! snälla!!

Kram på er.... 



Hjärtat mitt stannade!

Fick ett sms från min syster..dom har idag varit med om en bilolycka! Jag fick ren panik,,man vill ju så gärna vara med dom för man kanske kan göra nått i alla fall..
Dom släppte förbi en människa över ett övergångställe men då smällde en annan in i baken på dom att folk ska ja så jävla bråttom ibland!!! Ser vissa inget? är det verkligen så svårt att se att en bil står still vid ett övergångställe?

Nej usch! älskade syster min! vette fan vad jag skulle göra utan dig! du är den enda jag har ju!!

Men mitt i allt fick jag besök av söta johanna så hon fick mig att lugna ner mig och tänka på annat en stund..Goa vännen...
Nu saknar jag Jimmy som bara den...Känner mig ensam och utpumpad...eller otillräcklig...När nått händer kan jag inte ställa upp jag kommer ingenstanns! Så jävla ruttet!

Fick sån enorm dödsångest också..inte för min del jag är inte rädd för döden inte ett dugg men att mina nära och kära går bort! Speciellt min syster min fina syster som jag är så stolt över! av alla mina syskon blev hon nått och trots sin sjukdom och sina smärtor så jobbar hon stenhårt..Fina du!

Nej jag ska nu lägga min lillkille ett tag han är så trött så ögonen går i kors..Han sover jätte dåligt nu..Men äntligen har tanden spruckit igenom så det kanske vänder? Vet faktiskt inte..För jag kommer inte ihåg *S*

Ha det fint alla och ta hand om er!

Flötet fungerar inte..

För jag känner mig väldigt sänkt!

Känner att nått är helt fel i mig..Har börjar analysera mycket gamalt skit! Varför,när var,hur???? hela tiden..
Försöker verkligen hålla mig igång, otroligt jobbigt man kan säga att det känns som att jogga i ett gyttjebad man kämpar som fan men kommer bara en liten liten bit i taget medans hjärnan jobbar på i 190 inga tankar inga lösningar bara en massa oreda i skallen är det på mig..

När det slår till blir jag bara så enormt besviken på mig själv, eller rent ut sagt skit ledsen! igen och igen ska inte denna gamla film sluta nån gång?
Jg gör det som ska göras inte det det handlar om..Men känslan lyckan i att göra nått finns inte..man ser inget på mig inget alls men inombords sitter jag i järnlås...
Hittils har min lösning varit piller mera piller och sen lite piller till...Men vad ska man göra nu när inte piller är en snabblösning längre? Ska man rida ut det? ska man låta det vara? ska jag stänga av mig? Ska jag prata? Jag som hatar att prata! så det är ingen lösning..eller räcker det med att skriva här? Jag vet inte!? och det retar mig...

Jag börjar tänka lite på framtiden arbetsträna,,så himla skönt så kul..men så slår mitt underbara självförtroende till! med vad ska en sån som jag få jobba med!? Ska jag få sitta med en massa andra psykstörda och snickra pallar?
eller kan jag välja? kan en som som jag få välja? För man kan inte lita på mig det gör jag klart från början..JAg kan må supertipptopp kl 06,00 på morgonen för att helt plötsligt bli rädd och orolig kl 07,00
och då stannar jag hemma där är jag trygg här kan jag mina underverk....

Så på ett ungefär tänker jag nu,,,Men nu ska jag inte älta detta nå mera..Över till nått lite roligare..

igår blev en fin dag i alla fall..Jag gjorde värsta tårtan! tårtbottenreceptet jag fick blev jätte lyckat!
ett hjärta var för min familj...
Har aldrig bakat tårtbotten själv..Men denna va super! blev jätte hög..Synd bara att jag inte gillar detta med chockladpudding och vaniljkräm...Men en liten bit slank ner,,Barnen blev glatt överraskade när dom kom hem i alla fall :) och det va huvudsaken..

Vi provade ut hjälm på sammie,,se hur han tar det med att cykla nu till våren,,eller jag kanske?!
Men så söt min lilla hjälmis är!
Mammas lilla blåöga!

Sen läste jag på vovve och den ballasate blandisen jag hört talas om har gått bort :( ansartaxen kallades den..en blandis mellan rottis och tax...Jag blev helt paff när jag fick veta vilka raser men sen har man prtat och hört vilken go hund det var och frisk..blev en gamal en av den :) Har bild också men vågar inte sätta ut....Men ser ut som en stor tax med rottis färger *L*

Ne nu ska jag väcka min lilla knubbis,,Sen ska jag städa och baka röda maränger med min stora son som inte hade en bra dag på skolan..Måste pigga upp han lite..

Ha det fint ni få som läser nu förhoppningsvis kan jag snart öppna min blogg igen..Men håller den låst tills folk fattar att jag inte skriver nått speciellt om nått eller nån.....kram från mig..




Kärlekensdag snart!

Jag är en riktig mes när det kommer till kärlek! Och såklart så är min favoritdag alla hjärtansdagen! :)
Då skämmer jag bort alla jag älskar så mycket jag kan....både vänner och familj får sin lilla pillandos av kärlek..

Man ser inte så mycket utåt på mig när det gäller känslor speciellt inte stackars Jimmy..Han tycker jag visar så lite så han ibland till och med tvivlar på om jag älskar han..Men det gör jag! massor och i mängder den mannen är värd sin vikt i diamanter!

Mina fina barn!

Tom! mammas hjärta min själ och min lycka! Den grabben har visat sig vara en riktig skattkista för världen..Han kommer bli något riktigt stort..Han har en helt underbar lätt och ansvarsfull inställning till livet..

Janina! mammas vackra! mitt hjärta! Att jag har lyckats uppfostra en sån fin flicka med så mycket känslor och så fint tankesätt får mig nästan att spricka av stolthet..Hon är en fighter och kommer alltid vara...

Sammie! mammas underverk! min lycka! Att få dig vände allt för mig..Ditt goa lilla leende får vem som helst att glömma sina problem,,

Jag har haft en sån enorm tur! Jag är så otroligt lycklig över alla mina nära och kära! Ni gör mig hel och gör så att jag känner mig vara värd något! tack för er tack för att ni finns!

Jag är en riktig kärleksfjant på insidan..Jimmy får se den ibland all osäkerhet all oro all känsla av att aldrig känna att jag duger till nått..
inför Jimmy är jag blyg! otroligt blyg! på nått sätt får han mig att känna mig osäker..Fattar inte varför faktiskt? efter snart 4 år..
Ska man verkligen vara blyg inför en man som jag vet älskar mig för trots alla mina brister? när släpper det?

Aja! det kommer väl när det kommer hahaha..Hoppas jag :)

Mina 2 kärleksförklaringar kom med i tidningen också :) så glad!
och som jag skrev..

INGET! absolut inget kan dela på mig och Jimmy! Vad folk säger och tycker om mig rör han inte ens i ryggen! Han blir bara mest paff över hur lite folk verkar tro att han vet *L* Jimmy vet allt exakt allt,,Finns inget som han inte vet,,,Berättade allt om mitt liv för han när vi träffades och under tiden vi (va kompisar bara) allt! Sen fick han välja och han valde mig! Bara mig..Mitt lilla jag kan man säga :) sen vad som hänt under åren vi varit tillsammans kämpar vi med men vi gör det tillsammans och det är huvudsaken!

pust! blev en hel del märker jag *S*
Men brukar ju bli så när jag berättar om mina känslor!

Men nu ska jag glo på lite tv sen ska vi ut på promenad!

Ha det fint..
Och till alla från mig!






Frukost..

Måste bara säga att detta va nog det godaste bröd jag ätit på länge! JAg är ingen bröd människa gillar inte känlsan i maen av bröd eller ens smaken faktiskt..
Men detta MUMS!

och en blev det ett red apple till...


Sen en sak till jag äter aldrig frukost aldrig...Smaken av av att ha nått annat i munnen på morgonen är kaffe är vidrig! men idag så va jag helt enkelt hungrig..Sällan det händer men efter en halvtimme slängde jag i mig två mackor :)
Och en termomugg kaffe såklart!

Connie är lite smådeppig,,,Stackarn..inte lätt att hålla koll på allt tänker hon säkert...
Min söta lilla håriga muskelboll!

Nej nu ska Sammie ha sin gröt....uppdaterar säkert ikväll...Kram på er



tårarnas dag idag..

dag har jag gråtit *huga*

började med enorm smärta inatt i skuldran korta andetag kunde jag bara göra och ont ont ont! Sov i Sammies rum för jag ville inte väcka Jimmy med mitt snorande och småtjut..

Fick en akuttid kl 11,15 men sjuktransporten kom redan 10,15 en timme fick jag och sammie sitta där...fy fan!

Såg ut som ringaren i notre dame..kunde inte gå eller sitta rakt..
Ner till apoteket hämta ut värktabletter sen till johanssons för att mata en jätte hungrig sammie..Sen till Coop för att handla...Hade 20 min på mig innan bussen kom...

Står sen vid hållplatsen fullpackad med saker + bilstol ska köra in vagnen i bussen och värsta smällen hörs..Handtaget på vagnen gick av på båda sidorna! helt sjuk!

Så här ser det ut på ena sidan
Helt av..

och på andra sidan ser det ut så här..
Vagnen for tillbaka med en sån fjong så all mat åkte både under och i bussen..hälften av maten gick sönder..men mest ledsen blev jag över Jimmys alla hjärtanpresent..gick sönder :(

Fick en sån smäll på handen och armen ochså av handtaget så nu har jag 2 fina låmärken också...

efter mycket om och men och tack vare en underbar bisschaffis kom jag i bussen,,ringde upp min mor och tårarna bara rann..
Kände mig som världens oiruskärring. Och oron över vagn! inga pengar måste jag bära sammie nu?
men så satte jag mig och beklaga på facebook..och vips så ska en vagn med posten komma till mig...Min kära kusin skickar en från borlänge imorgon..Älskade kusin tack! en emmaljunga scooter perfekt storlek :)

och bara till den nyheten satte jag mig och tjura framför datorn..fast lyckotårar då då :)

sen läkaren jag har är ett skämt...nu tog han upp allvaret med mina mediciner..tror han jag är dum? Det står ju att jag själv! har sagt! att jag klarar inte av vissa tabletter! pucko! men för mig blev det skitsamma skriv ut en cocktail så jag fan blir nockad! har ju ont!..så Nu äter jag tradolan med atrotech tror jag den heter..Mår bara illa..Men lite har det hjälpt tack o lov!

Jahapp! nu är jag helt slut,,ska lägga mig tidigt idag! ska kolla på film blir faktiskt en gammal disney..fast en fin disney..Dinosaurs..en liten snyftare där också men men är gråtmild idag *S*

Ha det gott alla..Sen vill jag bara tacka en tjej som mailade mig igår på fb! tack för dina fina rader om min blogg! det värmer så otroligt mycket och det är därför jag fortsätter blogga!

kram och hej leverpastej!


toppen dag!

otroligt fint väder idag fick vi :) Jag och janina + lilla Sammie tog en liten promenad till rara maria idag..cg vilket hem dom hade! så himla fint..Både jag och janina va lite små avis när vi gick hem..otroligt fina rum luftigt och väldigt fräscht inrett var det..Så sällan man ser så där fräscha hem..

och goa barn och en väldigt trevlig man hade hon..Lite små nervis var man ju såklart hahaha..jag och nya människor..men kände mig totalt avlsappnad på en gång när man klev in..presic som att komma till ett spa *s* Lugnt rofyllt man är sig själv helt enkelt..

Så tack fina du för att du kom in i mitt liv! tänk att en blogg kan föra med sig nått så fint in i mitt liv..otroligt..

Känns som att man äntligen efter många år hittat en tjej med båda fötterna på jorden avslappnad rolig en tjej man kan säga vad som helst till..inte många sånna finns..

Låter så fjantigt men gudarna ska veta att jag saknat en vän..en nära vän en som gör mig glad och inte spänd hela tiden jag kan vara mig själv till 100% mina brister finns med i allt men dom är accepterade så himla skönt!
Men samtidigt är jag rädd..Jag vill inte vara en utsugande själätare..dom jag tycker om vill jag ska må bra jag vill att dom ska kunna stoppa mig om jag kommer med dålig energi...för man tappar ibland bort sig totalt i sina svackor..eller jag gör det..Man märker inte riktigt vilka man ibland drar ner med sig..

ett nytt år..ska 2010 bli mitt lyckliga år..? Jag har ju snart haft 4 otroligt fina år med min Jimmy..Mannen som sket toatalt i vad jag varit och han står vid min sida i vad jag gör..Även om det blir stora fel ibland så finns han genom allt..Finns inget som kan få han att sluta älska mig..och det värmer..Att kunna vara så älskad av han betyder allt i mina mörka stunder..Även om jag inte visar det min älskade men du är en stor del av mig..Du gör mig alltid hel när nått inom mig går sönder..Älskar dig nu och in i framtiden!
Men vad jag menar då med 2010 är att äntligen kanske man hittat den delen av mig som har varit borta så länge,,en vän en själsfrände..

skulle kunna babbla hur länge som helst om detta..Men nu till min son sammie!
Han har börjat krypa! *snyft*


Från den ena sidan på mattan till den andra..Lite vingligt men ändå! min bebis börjar bli stor!
Man har gått igeom deta förr men man vänjer sig aldrig hur fort tiden går! Känns ju som att jag kom hem med han igår ju...Mammas fina!

snart får man börja springa efter han åhåjaja...tur att det är sommar i alla fall då förhoppningsvis :)

Nej nu ska jag farma lite sen glo på film...the echo blir det..verkar ok,,men vi får se...

Kram på er alla söta!




Barnens dag idag.

Barnen åkte skidskor idag med Jimmy själv stannade jag hemma för att städa :)
 Dom va så fina och rödrosiga om kinderna när dom kom hem..

Själv har jag varit på ett vällans tråkigt humör..allt har varit så värdelöst idag faktiskt...efter jag städat gick jag till min mor tog en fika inte mycket mera idag faktiskt..

Men alla dagar kan ju inte vara roliga dagar eller?

imorgon ska jag till fina Maria en liten promenix och Janina ska med jag hoppas på att hon kan få lite nya vänner precis som mamma har fått :)

Sitter och smuttar på min minttee faktiskt väldigt gott..känns fräscht alla andra smaker blir så tunga på nått sätt..men denna gilla jag..

Nu ska jag dra mig upp i sängen och glo på alone in the dark 2..Se om den kan vara nå..1an e ju så där..

Ha det fint alla söta...sov gott!

tyckte lite synd om mig faktiskt..

Finns det nått jag hatar så är det öronvärk!! igår kände jag jag att nått var på G och visst var det så...Jäkla öra! detta har har jag dragits med sen jag va liten 1-2 gånger per år får jag öroninflamation. och det kommer alltid på kvällen eller natten så man får sitta i flera timmar på sjukan..

Än så länge står jag ut och jag hoppas att det bara blir så här men jag räknar inte med det..Kommer nog bli värre *snyft*

Vill hitta på nått idag! vill göra nått! men vad?? Både jag och Janina är så urtråkade idag! eventuellt ska dom iväg och åka skridskor jag vägrar..Gör mig alltid så hemskt illa..
Men sen då? vad ska man göra av hela lååååååånga dagen? Städa laga mat diska fixa trixa..Javisst men sen då? hahaha..allt det gör man ju ändå..

Jag och mina fobier.Visst skulle jag kunna fråga om att få komma över hit och dit,,men jag är ju så jäkla rädd att störa! Då blir det lätt att man sitter bara här *badbollshjärna* japp!


Har faktiskt inte hänt nått nytt..pratade med polisen igår ang en anmälan jag gjorde för länge sen..*suck* det tar ju aldrig slut nån gång..Blir ju bara en massa pappersarbete för dom känner jag...Speciellt nu när dom kan ägna den tiden åt riktiga brott..som allt knark eller inbrott eller våldtäkter eller misshandel..Lite viktigare än att jag anmäler försäljare..Men men samtidigt känns det skönt..Jag vägrar bli lurad av nått som jag inte ens vet vad det är! Kanske man kan göra nått så inte nån annan stackare råkar ut för samma sak..

Som När Janina blev misshandlad..Vi hade alla bevis flera ungar såg vad som hände mm mm..Men inget gjordes,,Jo! vi fick flytta..Hon vägrade gå ut och blev alldeles blek och tom..livrädd för att gå ut hon ville inte ens gå ut om jag var med.. Men goa poliser! Dom va så duktiga med henne..riktigt duktiga och tålmodiga...

bla bla bla..Ne nu ska jag hitta på nått nått måste göras och det börjar väl med nått som ska städas *suck*

Ha det fint alla älskade!  Snart alla hjärtansdagen! min favorit dag! Då ska alla mina som jag håller närmast hjärtat få veta att jag älskar dom varmt! enda gången man verkligen kan få skämma bort dom man håller kära *L* kram kram


precious..

tror den filmen är väldigt fin och sorglig...

Handlar om en flcika som är analfabet och blir våldtagen av sin far,,när hon blir gravid för andra gången med sin far då får myndigheterna upp ögonen...

Kommer väl sitta och stor gråta till filmen så det blir en titta på själv film för mig..

Grodan och prinsen är också en jag absolut måste se! älskar sånna filmer..så det blir en biodag för mig och Janina ang den :) myspys...

tycker det är lite småjävligt att bli tvungen och låsa min blogg. Samtidigt är det lite småskönt..skulle lösenordet komma fram till nån jag inte gillar så kommer jag nog veta vem det är..Men som sagt synd...

dag blir det till att åka til syster min..Ska tapetsera....hennes man har nog säkert kämpat med men det lär nog inte bli klart på länge om det är i denna takt..så pillan to the rescue!!

Ne nu börjar cheaters..hahaha..favoprogram här på morgonen :)
Detta blev ett totalt ointressant inlägg från mig till er..
Kommer nog bättre senare..
kram kram

Är lite rädd faktiskt..

Mina barn är mitt allt..Jag är otroligt hönsig när det komemr till dom..Janina får tex inte cykla till affären själv..Jag vet att hon klarar det men ett tag till får hon vänta mi son behöver jag aldrig faktiskt oroa mig över..Han är så stillsam och ordentlig :) han sköter sin skola sen kommer han hem och babblar lite grejjar med datorn ibland kommer en kompis över...MEn utöver det inget...

Man får väl tacka så länge han är lugn och vill hålla sig hemma kommer väl den dagen när hormonerna är åt skogen och han vill testa på en del..MEn om jag ska vara ärlig så tror jag inte det..MEn TROR bara! man vet ju inte som sagt..

Jag blir väl säkert en sån där förälder på stan *s* ryggväska som får plats med all sprit man hittar och mobil i högsta hugg :)
Tror faktiskt att min dotter kommer man få ha koppel på..Hon är vild och äventyrlig..OCh väldigt väldigt känslig..Den damen kommer få sitt hjärtat krossta många gånger..
Hon är lite som mig..Man ser inte så mycket utåt men inombords gråter vi till sniglarna som liger överkörda på cykelvägarna eller grodorna som man ser uttorkade lite här och där hahaha..Vi är sånna..

Mina barn vet hur mycket man kan förlora pågrund av val som man ställs inför när man börja bli (vuxen) dom formar en till framtiden..Valen är jätte viktiga, så gör dom med omsorg...

Barnen har sett så mycket dom vet allt om mig..Jag vet att det sårar som speciellt min son..Men samtidigt ser jag hur trygga dom har blivit genom att sanningen kom fram för ett par år sen..
Dom har fått förklaringar till varför man betedde sig som man gjorde och varför jag gjorde som jag gjorde..

Min närmaste vänner vet vad jag är mest rädd för nu..Och jag ber till gud att det inte kommer hända dom nått av det..Hoppas dom får behålla sin fina syn på vissa saker..

Och min älskade Jimmy! han sa nått så fint idag..
Vi pratade lite fram och tillbaka om framtiden och dåtiden......
Jag har sett dina värsta sidor men dina bästa sidor är för mig helt underabar och gör allt värt! USch! jag blir alldeles tårögd..Min fina jimmy..
När han träffade mig var jag som sagt inte ren alls..När min pappa dog gick allt åt helvete..Men tack vare han och vänner och min fina älskade syster och mor vände allt till det bästa!

JAg har haft sån himla tur! och dagligen tänker jag om jag verkligen är värd allt detta? Får man verkligen vara så här lycklig och trygg? Får man ha en sån fin familj som jag har? Kan jag trots allt lyckats så bra med mina barn? undringar undringar undringar!

bla bla bla..så typiskt mig att rinna iväg i mina inlägg hahaha...

MEn ang det som hände igår! jag är så himla glad att maria tog kontakt med mig och att vi träffades..Om det är något jag saknat så är det en sån som dig i mitt liv! en vacker fin go snäll känslosam öppen godhjärtad tjej!
Hoppas vi får många mera fina oss i framtiden :) Just en sån som dig hade jag turen att få träffa på..
kan ju inte bli bättre!

Nej! nu väntar en massa kärlek med min Jimmy barnen är i sina rum och kopplar ner för kvällen :) sammie sover..Nu är det våran egentid bara min och Jimmys *älskar*

Ha det fint alla...


Idag skiner solen!

Så himla mysigt ute nu! Vitt och lite till vitt men sol..Och inte lika svinkallt..

Igår hade jag en så mysig dag! Kunde verkligen inte ha blivit bättre...Var på date! som Jimmy säger hahaha..

Men träffade en så mycig och vacker tjej och jag trodde nerverna skulle hoppa ur kroppen på mig *s* MEn helt i onödan...
God mat och en massa prat och ännu mera prat..Var så skönt att få babbla om allt och inget,,Förut har man kännt att man håller igen man vill inte släppa nån inpå sig efter allt som händer under åren men skyddet försvann efter 10 min och jag kände mig bara som JAG!

Sen att man kände samma personer genom åren va lite kul...Samma personer har man umgåtts med men vi missade oss då då hahaha..

Man blir lite som ett barn..Man vill nästan springa hem till mamma och säga..JAG FICK EN NY VÄN IDAG!

Att inte bli dömd alla korten på bordet..Men lite svårt att inte ha dom utlagda kanske hahaha allt står ju här om vem jag är var och vill bli..
Tänk att min blogg kunde ge mig den möjligheten? att få träffa en underbar tjej!

Hade lite roliga mail imorse när jag starade datorn..MEn det löste sig..Hatar allt som har med datorer att göra..fattar inget av inställningar eller lösen eller nått..
Eftersom jag blivit anmäld så var min blogg lösenords skyddat..OCh nu har jag valt själv lösen ord lite klurigt men Jimmy hjälpte :)

Så mycket kommer bli låst nu för vissa och jag vet att många fattade inget av att den va låst..Men be om lösen så skickar jag den mer än så är det inte *L*

Nej..igår va en toppen dag idag ännu bättre...Ska snart ut på promenad med hunden..Ska kolla om Janina vill med :) beror på hostan men har varit lugnt i natt så det funkar nog!

Kram på er alla ni är mitt guld!

Mysigt värre..

EFter vi fixat Janinas rum igår så gick vi till månsans värdshus och åt..Vilken tokhamburgare vi fick! store måns tror jag den hette med het sås..Hemlagad och så himla god! JAg orkade inte ens hälften och Jimmy blev tokmätt :) Sammie fick smaka lite chockladbrownie jag tyckte den va så äcklig! nötter i inte min smak..ska vara ren kaka..

Sammie var på ett riktigt solskenshumör trots kylan ..
Helt underbar!

Så himla råkallt ute nu..frös hela dagen..Så jimmy blev så glad när jag tätt låg bredvid han igår *S* HAn är som en ugn jämt..Goa man!

Var över till lilla mor igår kväll också,,Hon hade köpt boxers med flammor på till Sammie så himla söta! med hans blöjrumpa kommer det bli en hit!

Janina är jätte hostig så hon blir hemma idag och tandläkaren går bort helt..Stackarn! Fattas ju tänder i hennes överkäke..Jätte skumt..Så en tandspecialist håller koll och snart b lir det nog tandställning för att få ihop glappet.

NEj nu ska jag ge min lilla buse lite mysvälling..

Ha det fint!

RSS 2.0