Sonn snusk fyyyyy!

Det är så roligt med er karlar ibland hahaha men goa är ni..speciellt så som jimmy va igår,,Det brann nog i hans byxor när jag sa åt han att gå hem *S*

Men men mera sånt till folket det livar uoo och gör kroppen friksk (eller)

Iag annars blir det lugnt ska väl bala nått så ungarna få lite fika imorgon till badet hatar hatar hatar bada!" men något måste göras..suck varför just det och jag lät barnen bestämma,,Jag kommer se ut som snuskgumma med kamera som hållr mig i vsttnrt nära ungarna med en kamera hahaha..

Aja..det blir nog bra sen på kvällen ska jag terra jimmy hehehe..

Skriver mer om nått annat nån annan gång,,


alla fina barnen så synd att dom inte träffas så oftast bara en fina är dom mina pojkar och hund förstås!

03,29

Ja vad fan gör jag uppe nu?
Sitter här med kaffe och filosofierar om livets stora gåta,,neeee inte riktigt tänker dock på en man en sån där  som har inga tuttar uppe men nere som är lika hängande som mina *S*

Trött som satan men låg bara och vred och vände mig så lika bra att gå upp
ska väl slöglo på en film och sen vandra upp igen och kanske sova nån timme innan alla barnen ska upp :)

Life is good..

over and out otroligt bra inlägg tycker jag...

Gäsp!

Vilka drömmar! undrar vilket twilightzone jag luckats hamna i i drömriket :/ helt psyco..

Drömde att Jiimy bad oss flytta in hos han för han ville ha sitt namn på lägenheten javisst sa jag och skutta dit med barn och hund men det visar  sig att han bor i herrgård med inte en granne i närheten och inge el och bara utedass..
Sen fick vi ha på oss sånna där pig och pågkläder..vi bråkade som fan i drömmen för jag tyckte han lurat mig hahaha..som jag sa helt psycodröm hur den sluta har jag ingen aning om men känner jag mig rätt så var vi nog inte vänner *S*

Alla som känner mig vet att jag får lappsjuka av att bara vara i morgomgåva hatar landet tråkigt samma sak att se och en massa djur och småkryp överallt..

En stund går an kanske några timmar eller nån dag men att bo på blandet BLÄÄÄ never!?
vill bo i smeten jag..
Tänker fortfarande på personen på bussen hoppas vi ses snart skulle vara så kul och oxh se vad som kan hända :)

Jag måste tacka min fina stjärna för att ha gett mig gåvan att vara öppen och trevlig mot folk både mot kända och okända,,,
NEj nu ska jag plocka som vanligt sen baka något till barnensfika och ikväll kommer underbara fina Maria rossbäck hit..goa goa gumman min va så länge sen <3

Ett möte på en buss..

Ett litet möte på en buss kan göra en hel del :) Träffade en helt okänd person för mig vi började prata och sen bestämde vi fika någon dag :) helt toppen ju!
Man kanske ska lägga undan fru dålig självförtroende en stund och se sig själv på ett annat ljus?
Blev super glad och tog det som en stor kompimang,,Ska bli riktigt riktigt kul..

Men nog om det..vad jag gör jag uppe nu? ja du säg det..
Äter ju som sagt inga mediciner alls nu hela kroppen är  i olag men det kan jag ta..Hellre det än bli locko och slå min fina Jimmy *förlåt darling* hahhaha du vet att jag inte alls menade det hoppas jag?

Janina har nu varit 1 vecka hos far sin och jag har bara haft ont i magen hon kom hem i söndags, grabben vill inte vara där mer än varannan helg.. Men det är väl lite så som jag och tom prata om han känner så och då ska han få lov att känna så <3 fina killen min..

I söndags fick jag snabb besök av Hampus..lilla lillen sakna oss sa han ute på baksidan han vill komma mer och vara med nína och spela tuffa spel med Tom fina fina unge,,Jag hatar när barnen får komma så höär emellen..Har aldrig haft det så,Med Thomas var det helt annorlunda men hans mamma är ju lite speciell också önskar bara attt samma kunde bara hä men där får herr lundvist öppna munnen till..jag står bakom hans beslut.
 

självklart som en vän om han blir orolig..ett Barn behöver en pappa..se på mina dom har på så mångs många år inte haft nån och därför är alla känslor så spittrade och tankar är splittrade då vänder man sig till den man litar  mest på och det bruklar vara pappornas fickvänner får gärna bill göra så mera dom vill att bonusbanrnen ska trivas och ha det´bra,,

Jag vet inte hur mycket mer jag ska skriva för jag skriver inget illa GILLAR SKARPT mickes tjej men hon behöver vila och Micke behöver träda fram och vara den far han ska vara,,kommer bli tufft och oj vad vi kommer bli ovönner men men been the dune that jag jag förlorar inget längre absolut inget!
Vem sa att det är lätt att ha famil,,,,


Min familj det vackraste som finns




Länge länge sen sist,,

Har hänt mycket men ändåså inte..

Utredningen på mig är klar och jag tror jag fick ca 6 diagnoser :/ vad ska man tro om det?
Började sen äta nån medicin som heter concerta men det slog helt och hållet bakut på mig..
Det värsta är att jag känner mig som ett enda stort misslyckande ett stort misslyckande som mamma och kvinna..

Just nu har jag tröttnat på det mesta som är runt om mig men jag kämpar har ju alltid gjort det :)
Det enda jag måste börja nu är att öppna munnen och säga ifrån på vissa har jag lyckats säga stopp men många fler behöver höra lite som jag känner att JAG måste säga.
Jag är ju en sån person som hatar att såra andra eller tror jag att jag kan såra så håller jag tyst men då får jag ett helvete istället..
Så mycket mycket träning blir det nu att jag kan inte hålla tyst bara för att jag tror att den andras liv blir helt förstört..

Jag och Jimmy kör på som vanlig varken mer eller mindre önskar jag hade mer mycket mer att ge men känner mig bara som ett skal..Men kärleken ger jag aldrig upp,Den kommer komma när jag minst anar det :)

nart fyller alla barnen *huga* Tom den 11e juni JAnina den 18 e juni och Sam 1 juli,,hur fasiken ska man få ihop det? ja ja nått lyckas jag nog med (hoppas jag)

Är så stolt över min fina familj Tom kom in på ITgymnasiet han sökt! helt underbart Janina gör mycket bättre i skolan och sam han busar och är bara glad den lilla vilden..

Ska sätta ut lite bilder men verkar inte gå nu??
Men nu ska jag städa lite och vänta in lillen min,,
Pöss på er alla..


RSS 2.0