Ett möte på en buss..

Ett litet möte på en buss kan göra en hel del :) Träffade en helt okänd person för mig vi började prata och sen bestämde vi fika någon dag :) helt toppen ju!
Man kanske ska lägga undan fru dålig självförtroende en stund och se sig själv på ett annat ljus?
Blev super glad och tog det som en stor kompimang,,Ska bli riktigt riktigt kul..

Men nog om det..vad jag gör jag uppe nu? ja du säg det..
Äter ju som sagt inga mediciner alls nu hela kroppen är  i olag men det kan jag ta..Hellre det än bli locko och slå min fina Jimmy *förlåt darling* hahhaha du vet att jag inte alls menade det hoppas jag?

Janina har nu varit 1 vecka hos far sin och jag har bara haft ont i magen hon kom hem i söndags, grabben vill inte vara där mer än varannan helg.. Men det är väl lite så som jag och tom prata om han känner så och då ska han få lov att känna så <3 fina killen min..

I söndags fick jag snabb besök av Hampus..lilla lillen sakna oss sa han ute på baksidan han vill komma mer och vara med nína och spela tuffa spel med Tom fina fina unge,,Jag hatar när barnen får komma så höär emellen..Har aldrig haft det så,Med Thomas var det helt annorlunda men hans mamma är ju lite speciell också önskar bara attt samma kunde bara hä men där får herr lundvist öppna munnen till..jag står bakom hans beslut.
 

självklart som en vän om han blir orolig..ett Barn behöver en pappa..se på mina dom har på så mångs många år inte haft nån och därför är alla känslor så spittrade och tankar är splittrade då vänder man sig till den man litar  mest på och det bruklar vara pappornas fickvänner får gärna bill göra så mera dom vill att bonusbanrnen ska trivas och ha det´bra,,

Jag vet inte hur mycket mer jag ska skriva för jag skriver inget illa GILLAR SKARPT mickes tjej men hon behöver vila och Micke behöver träda fram och vara den far han ska vara,,kommer bli tufft och oj vad vi kommer bli ovönner men men been the dune that jag jag förlorar inget längre absolut inget!
Vem sa att det är lätt att ha famil,,,,


Min familj det vackraste som finns




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0