Vad har jag tryckt på nu då???

Har lyckats trycka på en knapp så allt är hur stort som helst här hahaha..Man ser ju garanterar vad man skriver i alla fall hehehe..
Men skotjobbigt lite för stort faktiskt...

Idag har varit en lugn lugn dag..Jag och Janina mös i mitt rum när Sammie sov vi kollade på Jumanji eller väldigt mysig film faktiskt..Hon va lite däckad men nu på eftermiddagen är det full fart på henne, Nu är hon ute och cyklar :)
JAg såg en barnsadel jag ska ha 499 kr man kan vicka den lite bakåt helt perfekt och verkar superskön att sitta i..Sam får väl en hjärtaattack första gången på cykeln men han komemr gilla det :) Han gillar ju högt i luften lekar och kast hit och dit hahaha..

JAg vet nte heller hur många gånger nu sam har hällt ut connies vatten skål! jag glömmer den hela tiden och vips så är han där och sen plask plask *suck* Men man märker att han vet vad ordet nej eller ajaj betyder..tar man i med hård röst och säger ajaj så kommer stora tårar tårar fram och han får den där blicken som säger att man kanske inte ska göra så..

Så mycket ajaj blir det nu med vattenskålen connie står bara och kollar ungefär som att har jag gjort? vad gjorde jag nu? Knäpp hunden!

Imorgon kommer väl alla påskärringar antar jag..så man har laddat med 2½ kg godis Janina ska gå med Eve en gammal klasskamrat ska bli kul och sen henne va ett tag sen sist nu, sen sover hon antagligen över så tjejerna får en heldag och kväll för sig :)
Hampus kommer på fredag så huset bli fullt av barn och på lördag ska jag göra påskmaten så min stackars mor slipper det för en gångs skull! blie en hel del färgade ägg lammstek fläskfile potatis sill janssons (MUMS) min favorit är just janssons..Sen en massa småplock förstås..

Nu ska jag börja med maten se vad man kan hitta på för nått bara..

Ha det gott...

Förrsten vill komma med en utmaning här..
Alla som läser min blogg kan ni sätta en kommentar om vilka ni e eller bara ett namn kanske :) ÄVEN! ni som inte gillar mig men läser utmanar jag också vågar ni stå för att ni läser min blogg?!
hehehe detta ska bli spännade...ha det gott

Usch för allt ibland..

Igår tog Janina blodproverna så nu är det bara att vänta och vänta..Man vet hur liten chansen är men fiinns det en chans blir man i alla fall orolig..
Efter jag kom hem från mötet så låg Janina helt utslagen i soffan
Mammas lilla prinsessa! febrig och svettig men lite piggare blev hon sen på eftermiddagen men blir hemma idag i alla fall..

På efter middagen så gick vi ut alla och fixade framsidan solen sken så det va hur mysigt som helst..Sam åkte runt på framsidan i sin gåstol *S* riktigt äventyr för han ju :)
Här kollar han in grannen.
Den här killen gör inget annat än ler!
Och här fick han lite tröjjor av mig och momma..

Inte mycket annat händer och egentligen är det mycket som händer..men just nu orkar jag bara ta tag i vissa dela av allt så vi får se vad som händer ock sker..

Nu ska jag stoppa i en tvätt i maskinen sen dricka lite kaffe sen farma såklart :) sen sen sen!

Ha det gott...Och GLAD PÅSK ALLA!!!

Jävla äckliga sprutnarkomaner!

Nu brast det för mig! Tjejen min va ute och gick med en kompis och Connie mitt på cykelbanan ligger en spruta Janinas kompis tar upp den och jag antar att Janina reser sig upp och tjong den sitter i huvudet på henne! Jag bara skaka när hon kom hem med den! Äckliga vidriga sprutjävel! Som en äcklig jävel lagt där..
Detta är inte första gången man hittar sånt här! har hittats sprutor i sandlådorna och i gräsmattorna..

Jag ringde först sjukvårdsupplysningen dom visste inte nått! fick ringa vårdcentralen men sjuksystern där visste inget heller om vad dom gör! Så efter ett tag ringer en doktor upp men han visste inte heller riktigt vad man gör utan han var tvungen att prata först med barnmottagningen!,,Sen när han ringde för andra gången så var det bara att beställa sjuktransport och åka till sjukan..
Janina fick såret gnuggat med ren alkohol sen efter det fick hon den första vaccinationen..Imorgon ska hon ta blodprover och nästa tisdag ska hon få en till spruta sen en till om 3 veckor efter det! Allt detta för en jävla idiots skull! All väntan! För man vet ju aldrig! jag sitter och bara kokar! Men är samtidigt så ledsen för min tjejs skull..Hon som är så extremt spruträdd..och där måste jag sitta och säga att du har inget val! Tar du dom inte kanske du får en blodsjukdom som är livsfarlig och smittsam eller en infektion som är jätte farlig! Hur förklarar man det för en tjej som aldrig hört talas om sprutnarkomaner och vilka sjukdomar det finns inom sex eller droger...

Mitt hjärta brast och jag grät! fy fan vad jag tjurade som en liten liten bebis kände jag mig..Såklart inte framför janina för då hade hon verkligen blivit rädd..

Som sagt man vet ju aldrig! och här ska vi få vänta på ett svar fy fan!! fan fan fan!

så detta är vad jag komemr få oroa mig för nu till man vet! så roligt så..


Orkar inte vara hemma..

Hade svårt att sova låg mest och tänkte..Oekar helt enkelt inte vara hemma jag vill ut och se människor vara en människa inte bara en mamma...
Inte det att jag älskar att vara mamma för det gör jag! Älskar att ha Sammie som en stor del av min vardag älskar att ha Tom och Jainina som en stor del av min vardag är bara hemma jag inte gillar..

Känns som att man gör allt man kan här men nu blir det ingen utdelning längre det märks inget..
För min egen skull som mamma så behöver jag komma ifrån ett par timmar och bara vara mig! slippa vara mamma ett par timmar slippa tänka på hemmet hund man barn ja allt!
Mitt egenvärde betyder inget längre känns det som, eller det tynar bara bort,,Jag är snart bara en sak om jag fortsätter jag är hemma...

Alla räknar med mig för jag är bara hemma jag gör ju inget jag är ju bara här vill inte ha det så längre...
Så idag ska jag börja kolla upp mina möjligheter Sam ska ställas i kö för dagis och jag ska kolla vad en sån som jag kan göra och vad jag orkar börja med..
Att komma till detta är stort för mig enormt stort..Många tycker nog det är löjligt och att jag ska ut och jobba punkt slut! men så enkelt är det inte för mig..att träffa människor att prata med människor tar enormt mycket på mig och det skrämmer skiten ur mig ärligt talat,,
Imorgon är det stor möte också där kan jag nog få min rösthörd väldigt mycket...Och jag tänker få den hörd..

Men en sak är säker hemma är inte jag längre! så med rätt medicin och rätt hjälp så kan jag bli nått mer det är jag säker på!

Sånt här tänker jag mycket på och det är det som stör mig så jäkligt på nätterna man grubblar funderar och tänker...Så skönt att bara kunna skriv ner det sen så man kan komma tillbaka och läsa :) så man inte glömmer bort sig här hemma *S*

Ha det gott komemr säkert lite uppdateringar ikväll..Bye alla och GOD MORGON!




Söndag..så tråkig..Med ett roligt inslag..

Denna söndag har gått fort på tok för fort! Bara för att man drar fram kl en timmme så poff! hela dagen bara försvann..
Men jag och Jimmy och såklart Sam hann med en fika hos johanna och barn..OCh fick en super smarrig kladdkaka..Fan!! va go den va..Sällan jag tycker om sånt men den gillar jätte mycket...

Annars har jag inte gjort nått! imorgon ska jag börja sy gardinerna till vardagsrummet..suck..så mycket tyg..Men fint kommer det bli..

Igår va vi en snabbis på loppis..Hittade inget fast det va bord överallt! Sen ble det billiga nisse..Och Sammie gjorde stor entre där med sina gyllene lockar..
Jepp jepp så fin så :)

Tänk om han hade haft sånt där hår hahaha..Men söt är han i alla fall men jag föredrar hans korta..

Nu ska jag tvätta av lillen sen ska han få mysvälling..Själv hoppas jag på en lite godare sömn ganska enerverande att vakna hela tiden..Man är ju så sablars trött sen när kl är 2...

Ha det alla!

Fallet Linnea..

HAr nu följt detta med stackars Linnea och jag vet inte varför men jag börjar minnas tillbaka så himla mycket på den mörka delen av mitt liv...

Jag va 14 år.ett helt gäng brukade alltid vara på ett ställe som hette mack..en pizzeria som finns i stan..Där jobbade det en utlänning eller om jag minns rätt så ägde han det..Kommer inte ihåg allt faktiskt eller så vill jag inte..vet faktiskt inte..

Den kvällen tror jag formade mig väldigt mycket..Den absolut tuffaste perioden jag någonsinn gått igenom på alla sätt och vis..
Det enda jag kommer ihåg är en liten snutt på kvällen..sen vaknar jag på morgonen bredvid ägaren det enda jag hade på mig va strumpor och min tröjja..Han vaknade också och sa att jag skulle gå fort..Jag fick min kläder..trosor byxor och jacka sen fick jag klä på mig utanför på baksidan undrar vad bilarna trodde som åkte förbi? För jag fattade inget jag va helt kall..
Som vanligt sa jag inget till nån utan gick hem bara orkade inte ens höra utskällningen från mor och far som hade letat efter mig..Gick bara och la mig..sen va jag som (vanlig igen)
Ett par veckor efteråt ringer min telefon det är han..jag blev bara alldeles kall han frågade om jag ville tjäna pengar han visste en hel del sätt..Min mor lyfte på telefonen precis när jag sa nej eller jag velade kan jag säga jag hade väldigt svårt att säga nej när jag va ung..Så hon hjälpte mig att ryta i och då hörde jag bara klick sen inget mera från han..

Men det värsta va 17 veckor efteråt..Min fd svägerska märkte nått efter jag svimmat på servus en affär vi hade här då..Jag va gravid! Poff så hände allt inom ett par dagar..sjukhus en otroligt hemsk abort hem och sen försvanna en stor bit av mig..
Jag kommer aldrig aldrig aldrig glömma det aldrig..OCh vilken dålig rent ut sagt förjävlig tid jag hade på sjukhuset..Jag vet inte kanske tyckte den sjuksystern jag va en mördare? Kallare människa har jag aldrig träffat och där låg jag och fatta inget..var så enormt chockad av smärtan av allt som hände av allt blod jag fattade inget....Glömmer aldrig hinken dunset och hur jag fick se allt fick se den lilla för dom ställde hinken eller vad det nu va på ett litet bord bredvid....När jag hör dom säga könet,,,Det enda dom sa till mig ge morfin tryck nu pernilla ta ner henne för skrapning..Då försvann jag vet inte vad som hände men jag kom ihåg att jag kollade upp och började räkna rutor...
hade en vän med mig under hela ingreppet men blev lämnad..Min mor fanns hos mig när hon fick höra och va hos mig när jag vaknade från sövningen..fina lilla mamma min mamma..
Vi åkte hem allt va så tyst jätte konstigt tyst..Pappa va arg men jag vet inte om det va på mig eller han?
Han va bort han åkte hem till sitt land till sin fru och sina barn..Hans bror sa det till mig och min bror..så jag släppte han lät han bara försvinna..
En enda hemsk sak hände efter allt detta..en kväll satt jag hemma då kom det in en granne full hon satte sig bredvid mig och frågade om det känns kul att veta att jag mördat ett barn och att jag va inget annat än en mördare.Min mor lyckades höra för hon va på väg in och det slutade med att hon jagde ut henne efter det va det tyst..lite har vi pratat om det och min mor vet att detta är nått jag lider enormt av..

Ni skulle bara veta hur ofta jag spelar upp detta i mitt huvud..varför gjorde jag det? Hade jag varit bättre om jag behållt barnet? Hade barnet varit frisk av allt knarkande och supande? Varför födde jag inte o adopterade bort det? varför varför varför?
Jag har varit med om så mycket! men detta är av allt som gjort mig mest illa och då har jag gjort detta själv..kanske därför jag inte kan släppa detta? För sånt som hänt mig som andra gjort kan jag släppa och bara låta försvinna men inte detta aldrig detta..För jag gjorde det ingen annan...Blev ihop med mitt ex strax efter detta kanske va det som räddade mig? jag fick engagera mig i nån annan än mig själv? jag vet inte faktiskt..

 Det känns så skönt att få skriva om det sen vad ni tycker det skiter jag i..Jag känner att jag måste skriva, skriva för mig är helande. Lite fånig är jag..för jag tänker lite så här..att om jag skriver om saker som hänt så kanske det fastnar i orden här i stället för i mig? förstår ni? hahaha jätte konstigt jag vet! men nått gör jag i alla fall för att det ska kännas lite bättre för mig..
varför Just Linnea fått mig att tänka på allt sånt här vet jag inte...

Ja nu har ni detta att läsa kommer säkert mera minnesgluttar..lika bra jag får det ur mig kanske känner mig bättre då? vi får se..
kram på er alla fina där ute..Till min älskade vänner skulle jag vilja ge en stjärna kunde jag plocka ner en till er så skulle ni få stjärnorna som lyser extra klart!

bye


Fredag..

Jahopp då va det fredag..Gillar faktiskt inte helgerna..Man gör inget och speciellt jobbigt blir det när dom stora barnen åker till sin pappa..Jag vill ha dom hemma jag ju..Men såklart ska dom få träffa sin far..

Grabben min vill inte åka ibland men han gör det just för att se sin far,,,Så sorgligt faktiskt..allt skulle kunna vara så annorlunda egentligen,Men min grabb har lärt sig att ta allt för vad det är ingen ide att hoppas säger han..Jag anar vad han mernar men vet inte riktigt,,,

Janina gilalr verkligen sin pappas nya tjej och det är så otroligt bra..När helgen närmar sig säger hon alltid att hon ska hem till pappas tjej :) tror både Tom och Janina bryr sig väldigt mycket om henne det märks i alla fall...

Vet inte vd jag ska hitta på i helgen jag vill lite grann ut vill fixa iordning mig ordentligt har ju en hel garderob med nya kläder som bara samlar damm ju! Vill sminka mig och fixa iordning håret..Vill känna mig fräsch och snygg!
Men vi får se...tror ju inte det blir nån utgång i alla fall.. Skulle behöva köpa grindar så min lilla vettvilling inte kommer upp för trappen..ett steg han hann upp igår..snabb som blixten är han..Nu reser han sig upp mot möblerna och går lite fram och tillbaka..så om 1-1½ månad tror jag nog han går helt själv..TIDEN GÅR FÖR FORT! Men skönt ändå då slipper man en krypande bebis i sommar bland alla äckliga småkryp *S*

Nu ska jag ge min lilla Sam lite välling dags för han att sova lite hör jag..gnälls en hel del här bakom mig..

Ha det gott..kramis till er..

Päron/lakrits..

Dom där nya päron/lakrits läkerolen är ju bara så goa!!! har ätit en hel del och det märks på magen hahaha..Mycket luft..Veru mycket air!

Men kan inte låta bli smaken är ju helt underbar inte äter jag dom som halstabletter..här käkar man upp hela påsen på en gång eller asken..

Har inte gjort nått speciellt idag alls..dammsugit gjort våfflor och sen matlåda till Jimmy..Har ingen ork..Måste ta mig till läkaren imorgon..Min ångest har blivit mycket mycket värre,,Vad dom sen kan göra vet jag inte men nått måste i alla fall jag göra! Så vi får väl se om nån lyssnar innan jag blir helt apatisk eller deppig..

Ganska skönt att man känner sig själv så pass i alla fall..Jag vet vart jag hamnar om jag inte gör nått..Och är jag tyst blir det ännu värre..Synd bara att jag har så svårt att förklara för jimmy han är den sista att få veta faktiskt..Han märker ju på mitt humör men frågar han så säger jag inget eller går ifrån..stackarn..Men han vet att jag fungerar så och skulle det bli riktigt illa så vänder jag nog mig till han...

Har inget mera att skriva faktiskt..Inget spännande händer förutom att jag försöker hålla mig flytande....
Nu ska jag spana runt på bloggar..alltid nått i alla fall..
kram och hej..

Min kropp..

Igår satt jag och tänkte på min kropp och hur jag uppfattar den..Jag har ju som sagt inga höga tankar om min kropp alls..Jag vet hur jag ser ut och jag vet hur man ska kunna stoppa in magen eller hängtuttarna så man i vardagen ser relativt normal ut...Men i alla fall! jag kom fram till det här..Och så här ser jag min kropp!!

Börjar med skallen..Är ganska nöjd med formen det enda jag inte gillar är min häxhaka som har en benägenhet att sticka ut när man tar kort eller ler..Har ett avlångt smalt ansikte det gillar jag..Och hur tjock jag än bli så är mitt ansikte smalt inte så kul kanske för det ser ut som en liten golfboll på en badboll..
Är för det mesta nöjd med ansiktet har pyttesmå öron dom gillar jag..mitt ansikte duger..

överdelen av kroppen då..Ja där börjar ju problemen då då..Hatar mina bröst..Dom är som skrynkliga fryspåsar med en vindruva i! Har inte mycket stoppning i dom inte..Riksen att råka trampa på dom när jag är naken är stor så därför går jag sällan utan linne eller bh..Bröstvårtorna ser ut som 2 ufon som har landat lite fel..Inte nice..Dom enda gångerna jag är nöjd med dom är när dom knoppar sig..men hur ska man få dom att göra det hela tiden? sen skulle det knappt synas i alla fall om jag inte har bhn...trist trist!

Magen! avskyr den..Har gjort det enda sen jag va liten..Den äcklar mig enormt den ser ut som en strimmig blekfet bröddeg som smäter neråt..En känguruficka,,fattas bara en litet snitt och sen kan jag stoppa Sammie där..
Min mage är enorm döljer den alltid och har alltid gjort det..Min mage är kroppsdelen jag mest¨mår dåligt över den är bara äcklig!

Benen..Ja..Dom ser snygga ut med byxor feta är dom och sladdriga men jag tänker inte så mycket på dom..Visst ser dom inte dina ut när man sitter utan byxor på en stol och dom lixom smälter ihop men där bryr jag mig inte..Det jobbiga är fan skavsåret man nästan får på sommaren av att dom gnider ihop..
Men annars har jag en snygg form på dom..Med ett par snygga lynonisar och en snygg kjol ser det ganska bra ut..

Det va väl det?! Sen är jag väldigt hårig det har också stört mig i alla år..Jag är inte normalt hårig utan kraftigt hårig..Sommaren är jätte jobbig måste raka mig ofta..för dom är mörka..
Har mycket ärr på låren och insidan av låren som stör mig..Varför jag har ärr är en annan historia ingen kul en men jag har lärt mig leva med dom och jag berättar inte och visar det inte!!
Jimmy får se mig med högst ett värmeljus långt ifrån knappt det..Skulle aldrig falla mig in och springa näck fast egentligen har det två orsaker..Dels vill jag inte..sen tänker ju jag då så här..Visar man sig ofta så blir det tillsut bara jaha okej! där är hon naken det har jag sett förr..Så ibland och det lilla jag visar får i alla fall Jimmy att bli galen hahaha..Så det får vara så..
Jimmy tycker jag ser galet perfekt ut..Men såklart han tycker det han älskar mig skulle man då säga att du har fet hängmage hängpattar håriga sladdriga lår? ne! tror inte det..

Spelar ingen roll om jag väger 60 eller 90 kg så här tycker jag oavsett och kommer nog alltid göra..

Detta va ett otroligt meningslöst inlägg men kändes fan skönt att skriva det..Skönt att få ur sig det helt enkelt..

Det va det jag ska göra mig iordning för ett möte :)

Bye bye



Dagen gick..

Och kvällen kom på besök istället..
Har faktiskt gått bra idag men man har varit lite disträ känner jag man svarar fel eller så hummar man bara för man sitter i egna tankar..ytterst irriterande för andra..

Var på stan med Janina och Sam mötte upp mor min fina mamma! Hoppas det kan gå lite uppåt för dig nu tänker på dig dagligen och vill bara att du ska må bra!
Köpte lite schampoo och tvål på eurostore sen blev det äntligen en jacka till Sam hade 30% rabatt på lindex och jackan kosta 199 så helt okej..Det som va synd var ju att den jackan fanns bara i st 80 inte bra sitter bra nu men kommer nog bli snabbt för litet :( men jag vill inte att han ska ha en sån där tjock och hård jacka...Snart kan han nog andvända Jackan vi fick av Vicky och hennes man..Kommer bli Coola killen men än är den lite för stor..Men till (våren) så ska det nog gå..

Undrar vad man ska köpa för skor till han? nu när han reser sig upp så kommer det gå fort ju..ett par bra skor är ett måste men hur ska man veta vilken storlek som är rätt? aja! det får dom på skoaffären ta reda på..Dom lär väl veta vilka skor som är bra..
Mamma mamma säger han nu när jag går från  rummet och sen kryper han efter i en himla fart..eller så inbillar jag mig bara men det låter så himla klockrent! Sen om man sitter med han i knät och säger mamma så tittar han så intensivt och sen kommer det mammamamma...
Två små pärlor tindrar i underkäken så himla sött! när han biter ihop ser han ut som en gammal gubbe hahaha..

Själv lär jag väl snart ge mig in i tandlösaklubben! Mina tänder skulle verkligen behöva ses över..Speciellt min framtand..har ju bara en halv framtand resten är en lagning..OCh småbitar tappar jag hela tiden..Men det kostar ju skortan 3000 tusen för att skrapa tandsten och laga tand! sinnessjukt! Men jag ska lägga undan lite hundringar då o då..så kanske om 3 år kan jag gå..När jag har en rökskadad stinkande liten stump av en tand kvar..
Och hur snygg skulle man vara om man tappa hela lagningen på framtanden! Hillbilly pilla! nej tack! fattas bara en ko vid sidan då och hängelsbyxor och en snusnäsduck på skallen..blääää ikke ikke..


Nu ska jag lägga mig bredvid Jimmy i soffan..egentligen är det omöjligt men jag gör det möjligt helt enkelt, jag har blivit så fet så att ligga framför honom i soffan är som ett workout pass..Han får kramphålla mig och jag får nästan trycka in den stackarn i ryggstödet på soffan..Att prata med han är uteslutet hans lungor är så ihop pressade så ett grymt för luft är det enda han kan ge..
Jag får blåhålla mig i hans ben men fan den som ger sig..ska det vara kärlek och gos så ska man fanimej kämpa för det..

så hej svejs..ha det gott och dröm sött!



Funtrar..

Tankarna bara rullar i skallen på mig..Inatt höll jag på att bli galen..
Jag är inne i en period som inte alls är rolig har varit det ganska länge..Men mitt i allt förösker jag verkligen se det positiva i allt som händer och som man gör med barnen..
Men ändåså är det nått som fattas och ju mera jag tänker på vad det kan vara mera mår jag dåligt och inatt blev det som det blev..

Vaknade vid 3 tiden somnade ungefär vid 12 av att hela kroppen bara surrade..Ungefär som att man kände sig enormt stressad eller som om att man glömt nått jätte viktigt och det bara maler...

Ville så gärna väcka Jimmy men stackarn ska ju upp 4 så jag låg kvar..
Jag vet väl egentligen vad det är man känner igen suget tankarna kroppen men man vill inte tänka på det man vill bara kunna vända sig om och somna om..

Pratade med en go vän ang detta hon tyckte jag kunde skriva allt och inget men ändåså gör jag det inte..Varför?
Alla tror ju att dom ändåså vet ALLT om mig här i lilla Sala dom får ju höra nått från en som hört från en ennan som hört det från..ja så ungefär är det här hahaha..Ganska roligt men i längden sååååå trist..

Nu håller jag mig igång så mycket jag kan så det värsta kan släppa av tankarna och funderingarna har fortfarande svårt att prata om det med Jimmy eller mor min för jag känner mig så elak så dum! Jag en 3 barnsmor ska väl inte babbla om sånt med dom jag älskar? Men som sagt jobbigt och jag tror dom vet eller anar lite i alla fall och det är skönt! skönt att dom känner mig så väl att dom vet lite vad jag tänker på och vad jag kämpar med...

En missbrukares vardag handlar mycket om tankar..varför när om..Är så lätt att slinka dit på tok för lätt..Som en alkolist så lär vi alltd alltid tänka oss för alltid vända och vrida allt som kan göra att man halkar dit..
Men jag kan tnka mig att det nästan måste vara värre att ta hand om en missbrukare att älska en missbrukare att hjälpa en missbrukare..Usch..vill inte ens tänka mig den tanken...

Tack o lov för min familj för min Jimmy dom vet allt och konstigt nog känns det inte lika svårt då..När man hymlade och gömde och ljög var allt mycket mycket svårare när jag bestämde mig att vara fullkomligt ärlig och sätta mig ner och prata med barnen så kändes allt bara så skönt så rätt och samtidigt skapades då pressen att hålla sitt ord att klara mig utan medicamenter som glömska...Men fan så svårt ibland så jäkla förbannat svårt..

Jag har mina aningar om vem/vilka som inte tycker om mig läser denna blogg kontinuerligt och jag tycker helt och hållet synd om er och tycker samtidigt om er..Det jag tycker synd om är att ni läser plockar ut allt negativt allt smaskigt och sen fort som fan måste ringa till nån om sen..Skulle inte spela en roll om jag så skrev att jag är den lyckligaste kvinnan på jorden jag vann en miljon solen skiner men en sur gubbe gick förbi..då skulle ni direkt ta ut sur gubbe sen skulle nått skapas hett om det..
Varför jag tycker om er är för att ni är verkligen envisa och ni verkar ju verkligen vilja vara engagerade i mitt liv och ärligt nyfikna..

Sorgligt ibland ja..att lägga ner så mycket energi på mig när ni kan lägga det på nått annat nått annat som ni verkligen älskar men man blir lite smickrad :)

Idag ska jag ner på stan med mor min ska ta med dotter och lillson...lite fika och bara vara står på listan..
Vi får se om jag uppdaterar med nått sen..har lite bloggtorka känner jag blir mest dravel om jag skriver när man känner så här..Men nu vet lite om det innersta i alla fall..
Ta hand om er!


Mörker..

Idag åkte vi till Hebu Skulle lämna Hampus där på badhuset kalas han skulle på..
OCh medans han var där åkte vi till Karlssons för att handla lite rengöringsgrejjer och annat.
När vi kom dit hade hela Morgongåva tydligen strömavbrott så det blev faktiskt en ganska häftig shoppningrunda en stund..Vi fick 2 ficklampor jimmy drog iväg till Heby för att hämta kontanter så där gick jag o janina runt i mörkret hahaha..Men vi blev halvblinda sen när lyset helt plötsligt slogs på..Men en kul grejj och att man ens fick komma in va konstigt..Tänk hur mycket vissa kunde ha snott...Inge larm inget..

JAg hittade en sån söt sak!!! En mugg jätte bra helt o hållet spillfri till Sammie..Tydligen tänkte Janina på samma sak! för hon köpte för sina sista pengar en sån här mugg också till Sammie! söta lilla unge! Jag visste inte att hon köpt en för hon gick före...
Min är den gröna den oranga köpte Janina :) fanns i alla färger och för tjejer med..
Så söta..79 spänn bara..

Sen köpte jag en sån där förvaringslåda till Connie..Ganska srot fick i 3 påsar med hundmat i den..Ser ut inuti som en fisklåda..så jag tog bara bort överdelen så den andvänder jag som foderlåda..Små söta hundar på den också..Och perfekt förslutning på den tar inte så mycket plats i skafferiet heller...

Nu på kvällen har jag haft besök av fina Johanna ett par timmar..Så himla kul att babbla bort lite tid med henne allt från mat till film snackar man om tiden bara flyger iväg :)

Här kommer ett recept också som hon ville ha! Vill så gärna att nån annan prövar detta har gett ut det till m¨nga jag känner men fan ingen vill pröva och ändåså är det så billigt och så himla gott!!

Men här komemr det Johanna säg till mig sen bara vad dom tyckte..

Min mors Ungerska kyckling gryta,,

ca 5 personer

2 paprikor gröna
1 lök
paprikapulver
3 dl gräddfil
1 kyckling helt färsk men går med fryst bara längre koktid..
grillkrydda
köttbuljong eller hönsbuljong

Koka kycklingen ca 40-50 min tinad längre för fryst..
Behåll vattnet! den blir själva soppan..
dela kycklingen i småbitar behåll benen om ni vill jag brukar göra det..men en smaksak är det..
hacka lök och parika fräs det i margarin en stund häll det sen med kycklingbitarna i kycklingvattnet..
låt koka upp och koka i en 15-20 min..Ha i samtidigt som kokningen grillkrydda efter smak och lite curry höll jag på att glömma ju! hacka i buljongen och ha i ca en halvburk paprikapulver..ska vara mycket paprikapulver..Koka upp..
under tiden koka makaroner (jag äter med makaroner)  men passar säkert till ris eller nått annat :)
I slutet har ni gräddfilen och japp! det skär sig men ska vara så..koka en liten stund..

servera nu erat härligt röda och vita.... jag gör ju detta i kastrull för att slippa disk men ni kan säkert göra i ugnen,Hur som helst blir det super gott!! Lite lite starkt ska det vara men ÅHHHH så gott det är!

Nu ska jag lägga mig och kolla på film!
bye bye




Vilken toppen dag! (långt)

Igår va en av dom bästa dagarna på länge..
JAg JAnina och Gunnis åkte till v.rås för JAnina skulle pröva kontrabas igen på växthuset det va öppendag och hon va jätte duktig! Och mycket beröm fick hon för sin hållning och händerna..Här ser ni en sån superkoncentrerad tjej :)

Det där spöket som är bakom är Gunnis..Hahaha hon rörde på sig samtidigt som jag knäppte kortet..

Nu ska vi skriva i papprerna och skicka in..Så jag kommer få åka med Janina 1 gång i veckan till V-rås sen..
Och dom har gjort det så himla bra också..Hon får med sig en kontrabas och stråke hem som hon kan träna på och den behöver hon inte ta med sig heller sen när hon ska till skolan! Dom har där då! så himla bra!! För annars hade det ju inte kunnat gått så tokdyrt som det instrumentet är..Men detta ska bli kul..Min tjej ska få nått att göra få lite utlopp för saker hon har inombords så himla toppen!

Sen stack vi till Ikea men där hade dom nått fel på kassorna så köerna oj oj oj! milslånga..så jag la bara ifrån mig grejjerna och stack men en jätte trevlig och rolig sak hände mig där också..
Vänder mig om och då står helt plötsligt Sarah bakom mig med en ljuvligt söt bebis..Hr aldrig sett henne i riktiga livet utan jag läser hennes blogg varje dag..Och vilken söt tjej hon va..Nästan så man blev lite småsur (kvinnligavundsjuka)..Porslinshud liten och nätt va hon..Jag blev helt paff..Men så himla trevlig en ljus röst och glada ögon! Och hennes prinsessa oh! så söt med det svarta håret och små små händer..

Sammie ställde sig upp fför första gången i går..Jag och Jimmy blev helt chockade hahaha..Tror inte sammie fatta det heller *S* Så nu reser han sig mot allt så det gäller att hålla koll :) Här leker bröderna med varandra.
Så fina så...

Sen åkte vi till pappa och jag blev så glad..Det ahr smält runtom stenen coh när jag kollade lite exta såg jag att brevet som jag skrev är kvar..Varit där nästan ett år nu...
där i hörnet finns den....

Nej nu ska jag hoppa in i en dusch,,ska till Heby och lämna Hampus på kalas och under tiden går vi på karlssons,,sen efter vi hämtat Hampus ska vi till fina Johanna :) Gillar den damen så mycket...

Ha det gott alla!

Det bara rullar fram!

Igår va fina Johanna här med barn och lämnade en vagn jag fick köpa så himla bra..Inga däck längre JIPPIE och inga ställbara handtag! Utan bara en enkel vagn utan dessa jävelskap..

Idag Åker jag och JAnina till V-råsJAnina fastnade för Kontrabas när dom va på nått uppträdande med musikinstrument tema..Så idag ska hon få pröva igen på växthuset faktiskt så ska mamma pilla pröva cello och fiol..Har alltid velat pröva så nu ska jag äntligen få skapa lite oljud hehehe,,

Jag blir faktiskt vansinnig på värmen här hemma.Springer och drar ner alla element som en tok...Vissa nästan bränner man sig på varje morgon ser man ut som man nyss duschat för man bara svettas..Blir så himla varm i vardagsrummet eftersom solen är på den sidan..

Sen måste jag på Måndag ringa salabostäder :( MEN JAG VILL INTE!!
I köket så har vi fina märken på golvet efter köksbordet efter min pall..ser ut som att golvet smält men vi tror det är vattenskadat..Eftersom vi har det på framsidan *SNYFT* Vill inte vill verkligen inte..
MEn vårat köksbord väger knappt nått och ändåså ser det ut som att det smält ner en bit i golvmattan..Samma med pallen..
Så vi får väl se vad som händer och sker i detta underbara mögelhus vi bor i..I Sammies rum måste man möblera på ett speciellt sätt..För golvet sviktar jätte mycket prövade och sätta en boll på ena ägen och den rullade snabbt till andra sidan :( så nått är fel..

Men orka! ja det måste jag väl antar jag..
Nej nu ska jag göra mig iordning kanske lite musik får mig att tänka på nått annat...

Kram


Man blir så glad av att se dom!

Tom har verkligen visat vilken fin kille han är sen Sammie kom,,att se han verkligen älksa sin lillebror värmer mitt hjärta så mycket! Tom har aldrig gillat närkontakt han avskyr när nån tar på han eller ens står för nära,,men när Sammie kommer så finns Tom alltid där..
Så här kollade grabbarna på tv igår :)

Varje gång Tom går förbi så ger han alltid Sammie en klapp på huvuvdet eller så stannar han och pratar en stund..
Ser Sam Tom så vill han alltid komma upp en stund och Tom tar alltid upp han sen sitter dom och myser i soffan..
Detta är för mig så himla fint att se eftersom det va så länge sen man ens fick ge tom en klapp på axeln Sam har verkligen berört Tom det ser man..alla frågor han ställer om sammie visar hur intresserad han är av våran lilla dreggelgroda..

Kom ihåg en gång Sammie dregglade Tom rakt i munnen då trodde jag det va kört hahaha men Tom torkade bort sen skämta han och sa att tur det va ingen spya för jag gillar inte barnmatssmaken hahaha..

Sam kommer bli så överbeskyddad känner jag av Tom och dom är så fina..Jag trodde ärligt att Tom kommer bara hålla sig i bakgrunden tills kanske Sam blir 2-3 men han är så duktig när han är barnvakt vill han inte låta Sam vara själv på golvet utan dom sitter och pratar säger han så han inte ska sakna oss..min Fina stora kille!

Om den grabben bara visste hur mycket jag älskar han och hur stolt jag är..Men han vet nog..*hoppas*

Var bara tvungen att skriva om mina två fina grabbar typiskt mig och mina känslor inför barnen :) Och en himla tur det är min blogg! För då får jag ju skriva exakt allt sån här och vad sjutton jag vill *L*

Ha det gott..

nyrakad!

Inte jag men Connie men jag skulle nog också behöva gå en omgång med rakhyveln vissa saekr går väl att fläta snart :/

Detta är connie före!


Och detta är Connie efter! Så söt!! och så liten hon blev min lilla tjej!


Medans hon rakades så sprang jag in på Hm blev lite smått och gott till Sammie o Janina..



Hämtade mitt paket med sängkläder och gardiner. Och fy vad jag har att sy nu! Sängkläderna ligger i en hög för jag måste tvätta dom innan..Hatar den där papperskänslan av nya sängkläder!
10 m gardintyg att sy..huga..



Ska köpa nta filtar till vardagsrummet och nya soffkuddsfodral...Ska bli lite snyggt och fräscht här hemma tänkte jag,,sen har jag 2 lyktor som ska upp i hörnet av sovrummet mörklila är så mysigt att tända ljus ju..

Imorgon ska jag till Karlssons med gunnis har inte varit där på snart ett år..är inte alls mycket för det stället men ska bli kul ändå..Lite smått och gott hittar jag nog..En sak ska jag köpa där och det är en jätte söt farvaringslåda för mat till Connie..Man får in ca 10 kg i den perfekt behöver man inte köpa mat på ett halvår nästan :)

Sammie sover lite middag han va helt slut när vi kom hem jag med! har aldrig kännt mig så stressad som idag! svetten bara rann...Gillade min shopping i alla fall.exakt fem min tog det hahaha,,,roffade åt mig på vägen in en tröja till mig sen in i barnhörnan tog den lila tröjan till Janina sen in i babyhörnan där såg jag pyjamaserna och dressen,,sen betala och ut!

nej nu ska jag lägga mig i soffan och slöglo lite på tv jimmy kommer om 2½ timme så man hinner vila lite innan maten ska lagas..

ha det gott..

Betala räkningar och se gla ut!

Njae! jag kan ju inte säga att jag ser glad ut när jag betalar räkningar inte ett dugg! Men alldeles strax så ska jag se tusenlapparna försvinna *suck*

Jag har alltid funderat på hur min mor klarade det med 4 barn helt otroligt! Hur fick hon ihop allt med mat hem barn räkningar?! Vi fick alltid fin hemlagad mat pappa fick sin matlåda varje dag..

Min mamma är en en dam som kan göra en hel middag på 2 potatisar och en halv korv hahaha..Älskar hennes grytor hennes piroger..än idag är hon för mig den bästa inom matlagning önskar jag var som henne men jag ahr det inte direkt i mig vågar inte testa med kryddor och sånt som hon gör..

Allt är så himla dyrt nu för tiden svindyrt! kött är nått vi bara kan äta nån gång ibland kanske 1-2 gånger i månaden förjävligt!
Det som är värst för mig är att jag kör mycket med halvfabrikat som min mor säger (säg inte till henne att jag håller med)
Det gör ju det inte billigare det vet jag men att stå och trilla 60 köttbullar är inte min grejj då köper jag hellre färdiga faktiskt..
Men ska försöka göra vissa ändringar börja baka lite mera bröd och göra mera piroger där tjänar man in massa! Bra snabblunch och mellanmål till banen och nyttigt!

Nej! nu ska jag betala lite räkningar! *ÅNGEST* sen ska jag ner på stan med Connir hon ska rakas och badas på Annas hundtrim bra och billig! 300kr bara..En ung tjej som öppnat det här :) då ska man ju absolut sponsra henne tycker jag..

Uppdaterar säkert ikväll..Och Vicky jag är så sugen på att ta bussen! men så himla jobigt att komma hem bara! Saknar dig som bara faen!

Kramar i mängder till er alla som orkar läsa denna blogg..och till er alla andra som bara läser för att hitta nått smaskigt tji fick ni! hehehe...

Ha det gott

Dröm sött!

Ja du inatt drömde jag helt psyco!!

för ett tag sen fick ju min Jimmy höra av en person att jag spelar bara ett spel för han och att han skulle vara värd nått mycket bättre än mig..Så inatt drömde jag om den frasen som han fick höra fast det blev mera i borta med vinden möter iron maiden hahaha..

Drömmen började med att Jimmy tog våra sista pengar för att köpa grädde för tydligen gjorde alla det när dom skulle höra iron maiden spela :/ knäppt ja jag vet..Så jag blebv så arg på han så jag sa till han att jag skulle bli en stor stjärna inom teatern hahaha..så jäkla knäppt...

Så poff sprang vi alla sånna där kläder som man hade i borta med vinden serien..Och Jag och Jimmy va i en sån där romantiskt sen och där under trädet så sa jag till han att han va värd nånting mycket bättre än mig..hehehe sen kramade vi vandra och allt sånt där romantiskt jox va med också..

att man kan dröma så himla sjukt? ingen röd tråd mellan nån av drömmarna hahaha sen är det ju så kul att komma ihåg dom också..Just det där med grädden är ju bara helt sjukt hahaha...

igår va min otursdag..Stog vid kassan i åkrahallen skulle dra loss en påsa från dom där rullarna men hela rullen rasade ner och skrapade mot hela mitt smalben..Gjorde så ont!! sen stå där och låtsas som inget va tok jobbigt..Stort sår fick jag där det skrapade i som värst..Haltande fick jag vandra hem sen också med en vagn som väger 50 kg extra pågrund av maten!

Slocknade sen vid 5 och sov fram till 7 va vaken en lliten stund och sen slocknade jag igen vid halv tio..så slut!
Men jag behövde det..

Barnen har nyss vaknat så nu ska jag fixa frukost sen ska det städas..igen!
Imorgon ska Connie rakas hon kommer bli så fin!! äntligen bort med allt detta hår! Hon har varit så deppig så jag undrar om det är all päls?
Sen blev ´jag så otroligt glad när jag kollade kommande insättningar på kontot! äntligen kan man komma ikapp med allt! så jäkla skönt plus att man kommer ha en hel del över!

bye alla!

Min mor

JAg är riktigt orolig för min mor..Hon är så dålig och mycket värre kommer det bli känns det som..
Min mor betyder så mycket för mig den kvinnan har varit med om så mycket och kämpat sig igenom en hel del med familj vänner fd vänner min far min bror min syster och mig själv..Hon har aldrig aldrig gett upp!

Men nu när man ser henne sjuk blek och dagligen har ont så känns det som att jag går sönder..en liten bit av mig försvinner när jag ser henne..
Nu väntas en hel del prover till hatar alla dessa prover jag blir livrädd hatar att se henne så rädd inför alla läkarbesök och jag förstår henne 2 gånger har ju läkare nästan haft ihjäl henne..

Det som känns skönt och fint och se är att hon lyser upp när barnbarnen kommer :) Hon är precis som jag så enormt stolt över Tom och JAnina och Sammie kan man ju inget än avguda *L* Verkar lite som att hon får jävlaranamma i sig tack vare dom faktiskt..
Min mor är en fighter hon tar ingen skit för nån en stark människa som säger vad hon tycker! Många älskar henne för det och många avskyr henne för det..Men som hon säger ärlighet kan såra mest eller bara få folk att hålla käften hahaha..Så rätt så..

Men jag hoppas att hon snart får hjälp och att denna sjukdom hon har inte är nu egentligen värre än vad dom (tror) att det är..

JAg längtar till sommaren ska bli så roligt att få se sammie springa omkring :) Känslan av att få sitta på mammas baksida och grilla och bara snacka en massa (skit) är underbart! så himla mysigt!
Älskar hennes grill! Hon köpte en sån där i xxxxxl storlek hahaha halva trallen försvann när grillen kom upp men perfekt ändå alla kan grilla och alla kan mötas där och bara ha det fint..

Nu börjar kl närma sig sex blir fort ljust ute nu också märker jag, Idag ska jag hämta 10 meter tyg och nya sängkläder som jag skickat efter från jotex..ska bli så fint men att sy dom kommer bli en mardröm..hatar att sy! fast jag syr på pillan sättet och sätter upp dom på pillan sättet..jag har inte 2 olika gardinstänger om jag har längder utan längderna sätter jag upp med häftstift ;) ser i alla fall exakt likadant ut är kappan kommer på framför orkar inte böka med 2 stänger...hahaha my way!

nu ska jag vänta på att anne på grönkulla börjar..kollade lite igår morse och fastnade på en gång skitmysig serie ju! En kopp kaffe och lite anne på morgonen blir det nu på morgonen..

Ha det gott..


Bitch..

Kommer inte ihåg vem som gav mig denna men gud så den passar in på mig hahaha....
hehehe så sant så!!

Idag ska jag inte göra nått! Har precis varit ute på en promenad med sammie och Connie så himla skönt ute..Magen är mycket bättre så nu kanske man vågar gå till nån? Man vill inte smitta alla man känner...

Ringde Salabostäder imorse fick fan nog inatt..
Finns en familj som släpper ut deras lilla skällande fara kl 12-1 på nätterna..Den gör inget annat än skäller ute hela tiden..Spelar ingen roll när dom släpper ut den den skäller på dagarna,men på dagarna bryr jag mig inte så mycket men på NÄTTERNA?? hur dum i skallen får man vara? Eller skiter dom i andra bara? Dom vet att hunden skäller nonstop varför då fan släppa ut den på baksidan på nätterna? Men inatt fick jag nog har hört detta skällande varje natt nu i flera månader,,Jag har sovrummet mitt emot deras baksida och jag vill ha mitt fönster öppet..Jimmy ska upp kl 4 varje morgon så det är inte så superskoj att vakna till den lilla hunden varje natt på helger som vardagar.
Jag fattar det bara inte..Undrar vad dom tänker me som har hunden dom kanske tror att alla är lika nattpigga som dom..
Så nu hoppas jag det blir tyst framöver dom får snart ett brev i brevlådan..

När jag bodde på en annan gränd förut vaknade jag varje morgon av en dam som alltid hade värsta bråket med sitt barn innan dom gick..Jag var sån för att inte störa om Tom eller Janina var på dåligt humör så skyndade jag mig alltid ut från gränden för att inte störa grannarna..Att stå och skälla och skrika kl halv 6 på morgonen hjälper ju inte + att grannar vaknar av att man står och skäller skriker bråkar eller vad som helst..Men det är ju jag det alla tänker vi olika..

Lite respekt får man ha man får tänka på dom som bor runt om oss..Jag skiter i om det händer nån gång ibland men varje dag gör mig irriterad..

Ne nu har jag klagat färdigt för idag uppdaterar med klag sen hehehe..

Kram och hej från lilla mig!

Solsken!

Idag har det varit en underbar dag..
Jag misstänker att jag åkt på magsjuka,,Kände att nått va på gång igår redan men inget hände så inatt och idag kom det istället..usch och blä!!!

En toppen kväll igår fick vi också..Vi gick till tequila med Sammie och Janina..Barnen hade super roligt och toppen god mat fick..Sushi och västerbottenpaj *mums*

Sen blev det lite melodifestival var väl rätt så ok men jag är glad att jag inte sett dom andra gillar inte konceptet på programet..Alla dessa tråkiga delfinaler och bla bla bla..

Satte ut ett litet bord och två stolar på baksidan idag..va så himla fint väder solen gjorde baksidan så varm så jag satt där en stund och bara njöt..Så skönt att ha en liten baksida att slappa på..För mig duger det perfekt eftersom jag inte vill ha ett stort hus eller bo på landet..Får lappsjuka bara jag åker förbi Östervåla eller Ransta..huga!

Jag vill bo mitt i smeten eftersom jag är så skandalsugen av mig ;) Nej men ärligt talat jag trivs att bo mitt i allt alltid händer det nått och att höra glada barn som leker utanför gör en bara på glatt humör...

Här kommer lite bilder från idag....Solskensungar har jag!!

Janina fick lite nya kläder i fredags hon gillar punkstilen och den gillar henne! så söt så

Mammas fina!

Denna pojken gör inget annat än ler hela tiden!

Ska ydligen finnas nån reklam med en ekorre som ser ut som henne *S*

Humle och Dumle,,vilken duo!

En isbit är verkligen spännande!

Detta va allt..nu ska jag ta lite magmedicin..Snart komemr tom hem så skönt att att ha alla hemma!!

Ha det gott!

Storhandling..

Man ser samtidigt fram emot att få fylla skåpen med allt från makaroner till såser och frysen med strips fisk och kött och sen kylen med mjölk smör pålägg mm mm..Men samtidigt blir man så lessen och trött..Alla dessa pengar alla dessa pengar som man bokstavligt talat sen bara skiter ut! Men ett absolut nödvändigt måste är ju det..

Utan mat dör man så enkelt är det..
Hur mycket springer man inte runt och kollar upp priser man jämnför priser i massor för att komma en tia billigare undan..Man kollar som en galning efter rabatt kuponger kilopris! allt bara snurrar..

Sen går man fram lite obehagligt illa till mods där det finns lådor med halva priset varor..Fast man egentligen vill knuffa undan tanten som vrider och vänder på ett korvpaket för 5 spänn! Man vill hinna ta allt halva priset maten och bara dra därifrån..Nejdå..Istället står man där i alla fall jag där! och låtsas att detta kanske kan vara bra att ha,,Man lyfter lite försiktigt på en vara som har en stor röd halvapriset lapp och låtsas se lite fundersam ut,fast man egentligen redan har bestämt sig för att den ska jag ha! e ju halva priset ju! Lägger det sen ner i vagnen med den röda fattigmanslappen neråt så ingen ser..

Ja jag funkar så..Och hur man sen kan gräva sig medvetslös i 10 kr lådorna då! Där handlar allt om behärskning för min del..Jag älskar dom där lådorna som bara har skit..Jag har gummisnoddar i mängder hemma men ett pkt gummisnoddar för 10 spänn är ju ett fynd! en liten matlåda som man får in en potatis i är ju också bra att ha sak..Sen om nån bara vågar närma sig lådan medans jag tittar kan nästan höra mitt morr..Jag ser ut som en hyena som passar på mitt byte,,ni får resterna ungefär säger morret..usch usch! för mig alltså hahaha..

Men jag funkar lite konstigt men jag kan erkänna det..shoppingsubba nr 1! det e jag det...

Men nu till nått mysigare..I går morse gick jag och sammie till Janinas skola va småstjärnorna där som vi kolla på..gulliga ungar *L*

Fick till nån bild sen är det bilder vid andra tillfällen..Ha det gött..



Min fina fina tjej!

Usch ja! här e ju jag då då..

hehe man kan fixa bort allt med lite photoshop.

Och så här glad kan man bli av att få en virkad hatt på skallen! :)

bye bye




Fullt ös!

På min lilla kille här hemma :) inte still en sekund han älskar att krypa runt och kolla in läget här hemma så mycket nytt när man kommer själv nånstanns tydligen hahaha..

Måste bara skriva igen då då om min Tom,,Fy fan vilken kille! Han gör mig så otroligt STOLT! Igår kväll visade han mig storyn till hans dataspel han gör..Så jädrans coolt! Han är så smart och har så himla bra lösningar på saker och ting,,
Han är snäll ödmjuk blyg och otroligt rättvis! Han är allt det som man vill att en tonåring ska vara..Mammas kille! Han jkommer bli nått stort nått bra nått som alla kommer få ta del av...
Framtiden är hans...

Idag ska jag på möte kl 10,00 hatar! Men måste göras..Sen ska jag vänta in pengar så jag åka och storhandla igen..Var fjortonde dag handlar jag hem stort skulle inte få plats med allt annars :) Men sjukt att så många tusen lappar går åt till mat! Jag vet att man skulle kunna baka bröd själv men orka? jag orkar ärligt talat inte sen e jag för lat..Baka bullar och sånt gör jag men det är ju inte ofta skulle jag baka bröd måste jag baka varje dag som det ska räcka..Aldrig!

Mat,,hatar att laga mat..avskyr det verkligen..Jag är sån som älskar att laga mat om det är fina upplägg med och fina lite roliga ingredienser.Som toast skagen man kan göra det så fint..steka o olivolja hansdskalade räkor fräscha grönsaker mm mm..
Vanlig husmanskost smakar ju absolut godast men så tråkigt...Känns som att maten bara går runt och runt..blääää..

Men huvudsaken är väl att barnen gillar det..Jag har ju börjat äta tillsammans med dom nu igen har inte gjort det på ett tag..Har med mig att göra orkar inte berätta varför..Men det är jobbigt men samtidigt ser man hur glada dom blir av att alla är där vid bordet..Måste hålla detta nu måste!

Jag och mina psykogrejjer!

ne! nu ska jag se Sammie sin gröt sen göra mig iordning..hörs senare bye bye

Morgon morgon

HUGA! vad jag va seg nu på morgonen hade så djävulskt ont i ryggen också..Tur att det blir bättre om nån timme i alla fall...

ska alldeles strax baka en kladdkaka till Spindelmia Vet inte vad jag ska kalla dig? har ju 2 Marior så du får välja antingen spindel eller tequila.. Eller har du nått annat smekis? :)

ZANDRA! har inte en aning om hur jag ska ge en kommentar på din blogg så gör det här,,Bara copy allt så gjorde jag skulle aldrig orka skriva och svara allt annars :)

Som sagt baka står på listan sen ska jag få värsta lyxkaffet hos Maria...Så jädrans gott med nybryggt fräscht kaffe i från en sån där maskin..Har fasiken glömt bort vad dom heter hahaha för tidigt på morgonen kanske?
Själv sitter jag nu med budgetkaffe i min termomugg duger det med men ibland kan det vara lyxigt att dricka lite fint...

Sammie kryper i en rasande fart här nu..hela vägen från vardagsrummet till köket i förrigår sen sätter han sig helt själv upp bara huxflux...
En mattfetisch har han..så här gör han med alla mattor hahaha..

Tiden går så hemskt fort! andra tanden har kommit upp nu också så två vita pärlor syns nu..så sött!

Han har redan börjat resa sig mot bord eller skåp..så snart kommer han nog vandra runt här också SUCK!
Liten har blivit stor i en rasande fart!

Ne nu ska jag slänga i mig en värktablett sen börja baka ska göra en extra till barnen också :)

Kram och hej!


Testar detta för första gången och antagligen sista!

1. Hur gammal är du om fem år? 37

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min son

 3. Hur lång är du? 1,67

 4. Vilken är den senaste filmen du sett? Prinsessan och grodan så rolig speciellt lysflugan.

 5. Vem ringde du senast? Gunnis

 6. Vem ringde dig senast? Gunnis

 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Här har du din söta!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms och ringa har lite svårt för denna dataera som råder.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom var gifta,,Gidte sig på sjukhuset2 månader innan pappa dog.

10. När såg du senast din mamma? 7/3-10

 11. Vilken ögonfärg har du? blågråa

12. När vaknade du i dag? 06.00 varje vardag måste ha tid för att vakna upp ju :)

 13. Vilken är din favoritjulsång? Hej tomtegubbar slå i glasen nanananana! 

14. Vilken är din favoritplats? Där min familj är är alltid min favoritplats 

15. Vilken plats föredrar du minst? Västeråslassaretet

 16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag hoppas jag är en bra konditor som gör otroligt fina konstverk av bakelser

 17. Vad skrämde dig om natten som barn? Fula gubben

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Inatt kl 01,00 åt hillbilly lysmasken på grodan och prinsessan

19. Hur stor är din säng?
180 cm bred.

 20. Har du stationär eller bärbar dator? usch ja! stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med..pyjamasbyxor trosor och linne

22. Hur många kuddar har du i sängen? 10st

 23. Hur många landskap har du bott i? 4 ehhh? va e landskap..Men Nynäshamn och sala

24. Vilka städer har du bott i? Sala ;Nynäshamn

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor har så otroligt fula fötter..Hobbitfötter 

 26. Är du social? Ibland..

27. Vilken är din favoritglass? Texas pecan

28. Vilken är din favoritefterrätt? då e man för mätt för efterrätt..

29. Tycker du om kinamat?Mums!

30. Tycker du om kaffe? Love it! för mycket..

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe i min älskade termomugg!

32. Sover du på någon särskild sida? Vänster

33. Kan du spela poker? Japp är tokduktig faktiskt..Man ska spela lite dum då tror dom att dom har övertaget *L*

34. Tycker du om att mysa/kela? Inte alls min grejj men ibland så..

 35. Är du en beroendemänniska? beroendemänniska?...Lite kanske?

 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nejp

37. Vill du ha barn? Nej inga mera aldrig mera aboslut nada!

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja

 40. Föredrar du havet eller en bassäng? Inget av dom..

41. Vad spenderar du helst pengar på? Hemmet till barnen sällan nått till mig roligare att köpa till andra..

 42. Äger du dyrbara smycken? njae..Har ett halsband från attling..Carpe Diem för mig är den väldigt dyrbar.

 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Top modell älskar att hata det programet,House

 44. Kan du rulla med tungan? nej

 45. Vem är den roligaste människan du känner? Jimmy han är så otroligt rolig just för att han är så jädrans korrekt i allt..Den mannen får mig verkligen att skratta!

46. Sover du med gosedjur?
 nej har tillräckligt med skit i sängen men ok,,då Jimmy är mitt gosedjur.

47. Vad har du för ringsignal? half men

 48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? nej

 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Sammies leksaksboll

 50. Flirtar du mycket? Ja älskar att flörta flörta hör till att vara mig

51. Kan du byta olja på bilen? Nej,

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nej har inge körkort

 53. Vilken var den senaste boken du läste? Margit sandemos isfolket

 54. Läser du dagstidningen? Japp aftonbladet och expressen 

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej men köper varje vecka allt skvallerskit..

56. Dansar du i bilen? Nej,

 57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Bandit.

 58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? tid till ett möte

 59. När var du i kyrkan senast? På pappas begravning

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Lärare? vad e det?

 61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Hate it! men 1 dag tro jag.

 62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Janina..en jätte fin mobil som hänger i köket.

63. Vad lyssnar du på just nu? Ljudet från Tv:n. Bridezillas..

64. Har du varit med i tidningen? Japp..

65. Vad är det konstigaste du ätit?
sniglar.

66. Vem såg dig naken senast? ingen går aldrig naken skulle aldrig falla mig in..

 67. Vad är det för färg på din tandborste? Ljusblå

 68. Hur imponerar man på dig? Ärlig har sjukhumor gillar inte överspända killar med isbitar under armhålorna eller tjejer som bara tänker på hur dom ser ut framför andra och inte kan säga kuk...

 69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Min mor

 70. Har du någon piercing? näsan

71. Din största vinst? 1000 på tianlott

72. Civilstånd? Förlovad

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, bloggen

74. Är du fåfäng? nej inte alls 

75. Ångrar du någonting du gjort? Ja en hel del!.

76. Hur gammal är din pappa? 59 skulle han varit

77. Vilket är ditt drömjobb? konditor

 78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? plugga

79. Vad har du haft för husdjur?
 katt,hundmarsvin ökenråttor,orm

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?Jag är livrädd för att bli lämnad ensam fast jag aldrig skulle visa det. Tar hellre på mig allt än att nån annan ska må dåligt. Har enomrt dåligt självförtroende gällande allt. 

81. Svär du ofta?
Inte lika mycket längre men när jag blir arg då jävlar!

82. Sverige när det är som bäst? En sval sommardag inte för het barnen i bassäng och grillen på.

83. Kan du åka slalom? Nej avskydde det från allrs första början satt och tjura i en bil i norrland istället i 3 timmar.

 84. Vad har du ätit i dag? Har inte ätie nått än äter inte förrän vid 3-4 tiden

85. Vad har du för utbildning? Har ingen utbildning alls..slutade i slutet av sjuan

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Min ansiktsform den är smal.

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Pattarna ser ut som två fryspåsar med en oliv i varje.

88. Vilken är din bästa egenskap? Jag får folk att skratta att slappna av

89. Vilken är din sämsta egenskap? Mitt missbruk

 90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Har inga faktiskt

91. Saknar du något?
min far saknar hans göteröst och skratt

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Min skiter jag i,,Men andras japp!

 93. Vad gör dig ledsen? Att inte kunna göra nått när mina barn är sjuka

 94. Vad gör dig glad? Mina barn att höra deras argumenat om livet är toppen.

 95. Har du varit gift eller förlovad? Förlovad. 

96. Vad ska du göra i helgen? Inte ett skit antar jag.alla helger är dom andra lika..

 97. Vad är det knasigaste du gjort? ÅH! hu! har gjort för mycket..Men det va nog när jag satte en uppblåstbar barabara i morsan träd på framsida en sån där ful med rund mun..hehehe

 98. Vad har du för laster? mat....

 99. Vem är din förebild? Min mor aboslut henne..En stark Cool människa som säger vad hon tycker och alltid finns för sin familj hon tar inge skit..antingen tycker man om henne eller hatar henne..

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Röka för fan röka! detta tog tid..Sen ge Sammie välling sen ut med hundarna sen städa klart sen spika upp tavlor sen kolla vad det ska bli för mat idag sen vänta in barnen och Jimmy sen sen sen sen en massa sen..


hahaha Detta va ju lite skojj faktiskt men kommer inte göra om det aldrig..Men ett ganska bra sätt för andra att lära känna en lite...

Skojj grejj helt enkelt!


Tänker lite löser lite..

Sitter och tänker på detta med vänskap..

Jag har haft turen att träffat på så enormt fina människor som kommer att betyda väldigt mycket för mig i framtiden som kommer göra mig glad och lycklig..

Men samtidigt så ger jag inte allt kommer nog inte göra det heller och det är så jäkla tragiskt..Jag vill vara mig själv vill vara den spontana roliga pillan men håller igen en hel del nu för tiden..Känns inte alls som mig känns väldigt obekvämt men ändåså har jag svårt att bara vara..

Vänskap för mig är så otroligt viktigt vänskap är nått fint ibland till och med helt underbart..En bonus är ju såklart om människan då kan ta alla ens brister alla ens fel...Jag har ju som sagt en eller kanske högst 2 fel hahaha enligt vissa så skulle jag behöva utrotas från denna jord *S* men jag e som kackerlacka jävligt svår att ta kål på ;)

Jag har inga som helst problem med att visa att jag älskar mina vänner jag vill att dom ska veta att man tänker på dom även om man inte hörs av på 1 el 2 veckor..
Jag är så dålig på att hålla kontakten eller rättare sagt har blivit men det är bara för att jag är så rädd att störa att vara i vägen vara jobbig...Handlar inte alls om att jag vill hålla mig undan att jag inte tycker om nån,,Helt hållet handlar det om min rädsla..

Jag har fått så fina vänner så vackra vänner finare än er kan man inte ha..En människa utan en vän är alltid trasig man blir inte hel själv inte helt och håller själv..Man behöver en som man kan ventilera med om allt och som man vet aldrig kommer andvändas emot en sånt kan man ju kanske inte veta men man hoppas..

Vicky fina underbara vicky..Vi började så fel med skitsnack och lögner från andra men vad vi nu har byggt upp är så underbart!

Anderas vickys fina man! Så go så snäll så rar! Sällan man träffar på män som man känner sig så hemma hos som dig..


Maria fina du! Mjukare människa har jag aldrig träffat på även om vi inte umgås så mycket så måste jag säga att jag tänker i alla fall på dig varje dag..Du är en människa som jag faktiskt ser upp till jag är imponerad av dig och ditt sätt att vara mamma till dina fina 2 barn :)

Maria..Min bloggpartner in crime *S* När du skrev dom där första raderna så blev jag helt paff! Sen när jag fick träffa dig så blev jag bara så enormt lycklig och lugn..Du är en människa som alla borde få ta del av som alla borde få ha i sitt liv du är vacker jordnära och kämpar som fan för det du tror på gillar ditt raka sätt inge smussel utan bara du..

Har ju såklart träffat på andra men dessa har gjort stora intryck på mig och jag känner så otroligt varmt för er alla men vissa är lite mera speciella helt enkelt :)

MEn nu ska jag sluta babbla en massa känslosmörja annars halkar ni väl ut från blogget av allt smörande hahaha..Ni vet..smör?halt? aja! försökte skämta i alla fall..

är kommer lite bilder från dagen mitt bullbak och glada sammie med momma..
ganska så snyggt japp japp...

Min älskade mamma! hatar att se dig så sjuk så trött så ledsen..Älskar dig till evigheten och tillbaka!

Japp! Sammie diggar Billy idol :)

För dig kan jag göra allt och gå igenom allt vad som än händer runt om så gör du allt värd det!

Det va det..ha det fint nu alla!! ta hand om er och era nära och kära...



Så trött..

I onsdags 5 timmar på stan idag 4 timmar..Kroppen är helt slut nu!

Känns att man hållt igång hela veckan på fem dagar har jag haft möten på fyra av dom *suck* mardrömsvecka!

Har egentligen inget att skriva skrev det mesta imorse så här kommer lite bilder..

Connie sjunger lite för mig *S*

Köpte goda munkar idag...Riktigt fina klara bilder kan jag äntligen ta nu!

Mammas lilla gråblåöga!

Gladare unge får man leta efter!

Och det va det..nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar sen facebooka lite sen får det räcka för idag..

Bye bye


Full rulle

Jimmy jobbar i stockholm lite halvtråkigt faktiskt speciellt när man inte mår speciellt bra..Men vi klarar oss..

Idag ska jag på möte kl 9 jäkla tider dom sätter sjukt..Men måste man så måste man..
Sen drar jag vidare med Sammie ner på stan inhanldar lite fredagsmys för Hampus gubben kommer idag sen ska jag handla present till granntjejen som fyllde år,,Undrar vad man ska hitta på för kul till en 10årig tjej??

Den Här veckan har varit trög sååå trög..Var med Janina och Sammie på Täljstenen här pysslade lite gick inte så bra sammie va övertröttocg hungrig men janina träffade en kompis så jag och Sam gick ner på stan så han fick äta och sova lite sen åkte vi hem...
Samma morgon fick jag ett tokutbrott på vagnen..5 min innan vi skulle gå så va det punka på 2 av däcken på vagnen men då brast det..JAg pumpade 2-3 gånger men luften bara pyste ut på en gång..Så det blev en hel del gormande  över alla skitvagnar man råkar ut för..Sen när vi skulle upp för uppförsbacken till bussen så är det inte plockat just där..att dra en vagn som är platt i snön va bra tungt så ett utbrott av fina svärord kom också Janina gick nog en 2-3 meter bakom mig..stackars lillskiten min..
Vi kunde inte stå där bussen stannar heller för där hade dom lämnat all snö så vi fick stå mitt ute i vägen..Skitdag..
Men hann gjorde vi i alla fall..Allt gick bra på bvc men jag fick vara lite otrevlig o säga att vi har bråttom så detta får gå på 10 min sen tog vi bussen vidare till stan och där gick jag in till cykelboden och köpte 2 nya däck SVINDYRT! 300 för 2 jävla däck som jag kan andvända som armband ju! men men nu rullar vagnen och JAnina fick pyssla tillslut..

Min jäkla rygg värker så jag har knappt sovit inatt ska ringa till sjukan och be om mera värktabletter dom lättar lite i alla fall eller så inbillar jag mig bara det men skitsamma bra att ha om det blir verkligen illa..

Ne nu ska jag jag ta upp min lillgubbe ha en fin fredag ska se om jag kan få in lite bilder idag sen..Har ju äntligen fått min nya mobil och jag älskar den.Sony ericsson satio..love love..enda nackdelen är faktiskt batteriet den dör på en dag om man andvänder kameran mycket men det kan jag ta absolut!

Nehepp! bye bye

LOVLEY!

Äntligen  e man tillbaka så skönt! Saknat min blogg saknat mitt facebook saknat att bara sitta och skriva lite grejjser här ju!

Men tillbaka till helgen då :)

Hade det helt toppen underbart i lördags när Jimmy fyllde 30! Sammie åkte till söta viktoria och hennes man och sov där från lördan till söndan separationsångest ABSOLUT! men gudars så skönt att få vara barnlediga! himmelskt skönt! hahaha..JAg som mamma behöver det absolut känner jag sen om andra inte vill fine..Men jag är lite ego på det viset..Det gör underverk för mig och Jimmy att få vara helt själva bara vi...

Efter sammie blev hämtad (jimmy visste inget) Så bokade jag biljetter till Percy jackson kampen om åskviggen (skitfilm) inte min typ alls men jag sa ju samma sak om Twilight hahaha..Sen stack vi och käka på Hong kong..Jimmy fick buffe så han åt tills han ville spy *S*
Men innan dess så lyckades man chocka älsklingen lite :) jag hade lyckats skrapa ihop med tack vare av vänner lite pengar till han tre tusen..Trodde Jimmy skulle svimma hahaha Men det slösade han snabbt sen på Kjell och Company, Det blev nya minnen och tangentbord till datorn..Sen ett grafikkort på media markt..
Så äntligen fick han uppgradera sin dator..Stor lycka för en man..
Jag satt mest och tänkte på alla kläder till barnen eller fina tavlor gardiner sängkläder jag kunde få till hemmet hahaha typiskt kvinnor..

Jag slösar kanske som mest 2-300 på mig själv i månaden..Ser ingen vits med att köpa en massa grejjer till mig om det absolut inte behövs då då..Men barnen får däremot mera..Kanske lägger ut allt som allt 3-3½ tusen på dom och i det är det inräknat roliga saker som bio eller nått fint till hemmet mm..

MEn tillbaka nu till saken pilla! Vi hade det underbart mysigt i lördags jätte gosigt och lugnt! Vi behövde verkligen detta! Bara det att få vakna helt själv utan barn som låter eller vill nått är ju toppen :)

Sammie hade det jätte fint hos sina gudföräldrar så vi alla vann nått..Sen att vi saknade han så mycket så vi lånade bil och hämtade han är en annan femma hahaha..

Nej nu ska jag sluta babbla här ska till bvc med Sammie sen ska vi vidare till täljstenen med Janina och pyssla lite sen ska man väl vandra på stan och se om man hittar nått roligt...

ha det gott alla!

RSS 2.0